nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Johor sedang rangka pemulihan ekonomi pasca COVID-19

30 APRIL: Johor ketika ini sedang merangka langkah-langkah pemulihan semula ekonomi dan rakyat negeri itu bagi tempoh pasca wabak COVID-19. 

Demikian dimaklumkan Menteri Besar, Datuk Hasni Mohammad yang mana usaha itu telah pun dibawa ke peringkat Majlis Ekonomi Johor yang dibentuk untuk dibincangkan secara mendalam dan teliti.  

Bercakap dalam Program Hello-Hello yang dihoskan oleh Presiden UMNO, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi, Hasni menyatakan usaha pemulihan semua ekonomi Johor itu perlu disegerakan kerana COVID-19 bukan sahaja menjejaskan hasil negeri tetapi pendapatan rakyat. 

“Bayangkan kira-kira 300,000 rakyat pergi ke Singapura setiap hari melalui Johor. Daripada jumlah ini mungkin separuh daripada hilang pekerjaan atau mereka diberikan gaji separuh atau cuti tanpa gaji akibat COVID-19 ini. 

“Jadi kerajaan negeri perlu fikir melihat kedudukan ini. Bagi langkah-langkah ke depan (pasca COVID-19), kita bentuk Majlis Ekonomi Johor dan kita kumpul kepakaran anak-anak tempatan…kita cari langkah (pemulihan) yang boleh dilaksanakan sebaik sahaja wabak ini selesai,” katanya dalam program itu yang disiarkan secara langsung menerusi laman sosial Facebook Ahmad Zahid hari ini. 

Turut serta dalam program itu ialah usahawan dalam talian (online), Zaide Zainal Abidin. 

Dalam pada itu, Ahmad Zahid ketika mengulas mengenai pemulihan semula ekonomi Johor, mencadangkan kerajaan negeri agar menerapkan secara menyeluruh konsep perniagaan serta pemasaran secara online. 

Selain langkah tersebut mampu melahirkan lebih ramai usahawan tempatan online, kerajaan negeri juga mungkin boleh menggalakkan penglibatan anak-anak muda dalam membangunkan sistem perkhidmatan penghantaran. 

“Saya difahamkan ada syarikat mengenakan caj penghantaran pada kadar 32 peratus sedangkan margin keuntungan barangan dalam kadar yang sama. 

“Mungkin kerajaan negeri dapat enggage (dekati) anak-anak muda yang ada motosikal, kita boleh tukar mereka terlibat secara terus dengan perkhidmatan penghantaran ini kerana boleh menjana pendapatan,” ujarnya. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.