nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Polis terima 605,723 permohonan rentas negeri

5 MEI: Polis menerima 605,723 permohonan perjalanan antara negeri melalui aplikasi mudah alih Gerak Malaysia.

Permohonan itu untuk pergerakan rentas negeri bermula 7 hingga 10 Mei ini membabitkan mereka yang terkandas di kampong sejak permulaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) pada 18 Mac.Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Datuk Huzir Mohamed, berkata sehingga jam 12 tengah malam 4 Mei, aplikasi Gerak Malaysia sudah ada 1,364,000 muat turun.

“Melalui aplikasi ini orang ramai masih boleh log masuk Gerak Malaysia sehingga esok dan memberikan alamat asal serta alamat destinasi dituju.

“Mohon kerjasama tuan, puan untuk membuat permohonan ini dengan kadar segera bagi membolehkan pihak polis membuat perancangan dan mengatur penugasan untuk memudahkan perjalanan pada 7 hingga 10 Mei,” katanya dalam satu kenyataan malam ini.

Beliau berkata permohonan pergerakan rentas negeri juga boleh dibuat secara manual dengan pemohon dikehendaki untuk memuat turun permit pergerakan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dari laman web PDRM.

“Atau boleh mengisinya di balai polis berhampiran melalui temu janji untuk mendapatkan kebenaran dari Ketua Polis Balai terbabit,” katanya.

Sebarang maklumat lanjut mengenai aplikasi ini dan permohonan perjalanan antara negeri, orang awam boleh melayari www.gerakmalaysia.gov.my.

Bagi pengguna IOS, diminta mendaftar permohonan dari 7 Mei sebelum memulakan perjalanan mengikut jadual ditetapkan.

Satu sidang media akan diadakan jam 3 petang esok untuk perkembangan terkini berhubung permohonan Gerak Malaysia.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.