nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Covid-19: Angka kes baru positif terus catat penurunan

6 MEI: Kes baru positif Covid-19 hari ini menunjukkan penurunan iaitu hanya 45 kes jika dibandingkan dengan dua hari lepas.

Ketua Pengarah Kesihatan, Datuk Dr Noor Hisham Abdullah berkata daripada jumlah itu, hanya 1 kes import dilaporkan, menjadikan jumlah mangsa 6,428 orang sehingga kini.

“Daripada 45 kes baru yang dilaporkan hari ini, 1 kes import dilaporkan. Ini bermakna, kes penularan tempatan adalah sebanyak 44 kes, di mana sebanyak 1 kes dikesan dari kluster dan lokaliti bawah perintah kawalan pergerakan diperketatkan (PKPD),” katanya pada sidang media hari ini.

Sementara itu, seorang pesakit Covid-19 dilaporkan meninggal dunia, menjadikan keseluruhan mangsa yang terkorban 107 orang hari ini.

Dalam pada itu, seramai 135 pesakit Covid-19 pulih dan dibenarkan keluar wad, menjadikan bilangan kes sembuh 4,702 sehingga kini.

Ketika ini, seramai 22 pesakit sedang dirawat di unit rawatan rapi.

“Daripada jumlah tersebut, 9 kes memerlukan bantuan pernafasan,” katanya.

Sehingga kini seramai 1,619 pesakit masih dirawat.

Mengenai kematian terbaru, mangsa seorang lelaki tempatan berusia 51 tahun dengan latar belakang penyakit kencing manis, darah tinggi, dan penyakit buah pinggang.

Mangsa, kes jangkitan ke-2380, dirawat di Hospital Sungai Buloh pada 22 Apr dan disahkan meninggal dunia pada 5 Mei, 2.53 petang.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.