nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Maszlee cuba bermain ‘2 kolam’

9 MEI: Kredibiliti Ahli Parlimen Simpang Renggam  Dr Maszlee Malik terus menjadi persoalan selepas beliau tidak menerima jawatan sebagai Pengerusi Jawatankuasa Penasihat MARA Corp., anak syarikat Majlis Amanah Rakyat (MARA).

Apatah lagi alasan beliau tidak mahu menerima jawatan itu sekarang ini kerana ingin fokus membantu rakyat khususnya di dalam kawasan parlimennya menghadapi cabaran akibat wabak Covid-19.

“Buat masa ini, saya lebih terkesan dengan kesempitan hidup rakyat dan tekanan ekonomi yang dihadapi gara-gara bencana Covid-19. Di Simpang Renggam sendiri, terlalu banyak keluarga yang tersadai derita dan perlu dibantu.

“Justeru itu, saya tidak boleh menerima lantikan ini buat masa ini. Kita masih belum menang melawan Covid-19. Negara kita harus menang dahulu, bebas dari bencana, dan kehidupan rakyat kembali stabil,” katanya dalam satu kenyataan, Sabtu.

Semalam, MARA dalam satu kenyataan mengumumkan pelantikan Ahli Parlimen Beaufort, Datuk Azizah Mohd Dun yang dilantik sebagai Pengerusinya baharu manakala Maszlee dilantik sebagai Pengerusi Jawantankuasa Penasihat Mara Corp berkuatkuasa 15 Mei ini.

Jelas sikap Maszlee yang kerap membuat kenyataan dan tindakan pelik sewaktu Menteri Pendidikan dahulu masih berulang.

Adakah kerana pandemik Covid-19 ini beliau enggan menerima jawatan sedangkan dengan jawatan itu banyak perkara boleh dilakukan untuk membantu rakyat termasuk golongan B40 yang dimaksudkannya.

Beliau sepatutnya mencontohi bekas menteri seperti Tan Sri Noh Omar, Datuk Seri Mahdzir Khalid dan Datuk Seri Idris Jusoh yang menerima amanah dengan pelantikan masing-masing untuk membantu agensi berkaitan dan juga rakyat.

Adakah ini kerana Maszlee ada sebab lain enggan menerima jawatan itu ketika ini atau ada kaitan dengan usul undi tidak percaya kepada Perdana Menteri yang dibuat oleh Tun Dr Mahathir Mohamad?

Nampaknya Maszlee meletakkan dirinya seperti orang yang berharap untung sabut timbul, untung batu tenggelam, cuma khuatir akan bertukar kepada yang dikejar tidak dapat, yang dikendong berciciran.

Apapun, tindakan beliau menyerlahkan sikap sebenarnya yang sudah diketahui umum atau cuba bermain ‘dua kolam’.

Sepatutnya beliau terus sahaja menolak jawatan itu bukan memberi alasan’ tidak boleh menerima lantikan ‘buat masa ini’ atau kerana Covid-19.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.