nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hampir 20,000 kembali bekerja di Singapura

17 MEI: Seramai 19,875 rakyat Malaysia yang bekerja di Singapura direkodkan sudah kembali ke negara ini, antara 4 Mac hingga semalam.

Pengerusi Jawatankuasa Kesihatan dan Alam Sekitar Johor, R Vidyananthan, berkata kesemua mereka juga sudah menjalani proses saringan yang ketat sebelum dibenarkan memasuki negara sama ada di Tambak Johor atau Tanjung Kupang, Gelang Patah.Katanya, daripada jumlah itu, seramai 14,655 orang   dikuarantin di pusat kuarantin di Johor manakala 5,140 menjalani kuarantin kendiri di rumah.

Selain itu, seramai 11 Person Under Investigation (PUI) dan 69 PUS dengan penyakit kritikal dimasukkan ke hospital untuk pemantauan.

Vidyananthan dalam satu kenyataan berkata, kerajaan negeri turut sedar kebimbangan masyarakat yang perlu mendapatkan rawatan di klinik pakar di hospital kerajaan di negeri ini.

Katanya, waktu operasi klinik pakar tidak berubah dan adalah seperti asal.

“Tiada penambahan waktu operasi dan tiada klinik pakar yang ditutup bagi meneruskan kesinambungan perawatan pesakit luar/ klinik pakar, namun ia beroperasi dengan kawalan serta langkah pencegahan penularan wabak Covid-19,” katanya.

Beliau berkata, pesakit hadir ke klinik pakar atau sebagai pesakit luar yang didapati bergejala akan dirujuk ke Kaunter Saringan Demam di Jabatan Kecemasan.

“Jumlah temujanji pesakit juga dihadkan kurang daripada 50 peratus mengikut jumlah temujanji biasa sebelum Covid-19,” jelasnya.

Menurutnya, pesakit perlu menukarkan tarikh temujanji atau memanjangkan tarikh temujanji baharu berserta bekalan ubat yang mencukupi.

“Keseluruhan jumlah kedatangan pesakit di semua klinik pakar di 12 hospital kerajaan negeri bermula 1 Mac sehingga 30 April lalu merekodkan seramai 132,045 orang,” ujar beliau.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.