nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tun M nak tubuh kerajaan apa dengan 5 kerusi?

21 MEI: Tindakan bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad yang berusaha untuk menjatuhkan Tan Sri Muhyiddin Yassin dari kepimpinan hari ini ditemplak banyak pihak.

Ahli Parlimen Arau, Datuk Seri Shahidan Kassim berkata Mahathir sepatutnya memurnikan diri untuk menyokong kepimpinan hari ini dengan memberi peluang kepada kepimpinan baru mentadbir negara.

“Tak apa lah kalau dia terus nak cari jalan untuk menjatuhkan Muhyiddin, kita akan terus membangunkan negara dengan kepimpinan hari ini. Dia sibuk nak jatuhkan Muhyiddin, dia nak tubuh kerajaan apa? Kita ada 114 kerusi, dia cuma ada 5 kerusi sahaja, kerajaan apa dia nak tubuh?

“Kalau dia kata tindakan Muhyiddin memberi peluang untuk UMNO ni parti rasuah naik balik memimpin negara, tapi Azmin Ali adalah menteri Kanan dia, kita sedar UMNO hanya menumpang sahaja, tapi kira tetap sokong kepimpinan Tan Sri Muhyiddin,” katanya kepada PNBBC Portal.

Terdahulu Mahathir berikrar tidak akan berhenti daripada usaha menjatuhkan Muhyiddin kerana berang dengan penggantinya memberi peluang kepada parti dicemari rasuah yang ditolak pengundi dalam pilihan raya umum 2 tahun lalu, kembali berkuasa.

Mahathir dalam masa yang sama turut mempersoalkan kesahihan pakatan Muhyiddin yang berusia 2 bulan setengah dengan UMNO.

Namun jelas Shahidan, bekas Perdana Menteri itu perlu sedar bahawa kepimpinan kleptokrasi yang dilaungkan pembangkan adalah merujuk kepada Mahathir sendiri kerana merupakan pemimpin UMNO paling lama memerintah parti tersebut.

“Jadi jangan salahkan UMNO kata kita parti rasuah, dia juga yang pelingkup UMNO, kalau kata UMNO memberi pembangunan kepada negara, pun juga kerana dia,” ujarnya lagi.

Dalam pada itu, Ahli Parlimen Kinabatangan Datuk Seri Bung Moktar Radin meminta Mahathir berhenti mengeluarkan kenyataan kebudak-budakan.

“Saya nak tanya apa matlamat Tun Mahathir nak jatuhkan orang lain, masa dia berkuasa Tan Sri Muhyiddin Sokong Tun Muhyiddin, sepatutnya atun lakukan perkara yang sama, tapi tindakan dia hari ini bukan perjuangkan negara dan rakyat.

“Ia jelas seperti ada kepentingan lain mungkin merasakan negara tak berkembang kalau dia bukan Perdana Menteri,” Katanya.

Begitu juga dengan Ahli Parlimen Beaufort, Datuk Azizah Dun berkata Mahathir sendiri yang telah meletakkan jawatan dan ia disahkan Yang Dipertuan Agong.

Berikutan itu, bekas Perdana Menteri itu sepatutnya menyokong Muhyiddin dalam mentadbir negara demi kepentingan rakyat.

“Dulu kita semua menyokong Tun Mahathir seperti kita menyokong Tan Sri Muhyiddin sekarang. Saya pun hormati beliau sebagai pemimpin lama 22 bulan Jadi Perdana Menteri, mungkin dah smpai masa untuk dia serahkan tugas kepada orang lain.

“Setiap orang ada kepintaran mereka sendiri mentadbir negara. Biarkanlah dia (Muhyiddin) dengan kebijaksanaan dia memimpin negara, jangan diganggu.

“Pasal apa dia nak dijatuhkan? Sebab apa. Benci? dengki? yang baru 2 bulan lebih memegang jawatan Perdana Menteri ni pada saya Tan Sri Muhyiddin sudah lakukan yang terbaik, dengan keadaan pandemik mengancam seluruh dunia,” ujarnya. – Oleh ASLINDA NASIR

Get real time updates directly on you device, subscribe now.