nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Covid-19: Tokyo keluar amaran 34 kes baru

3 JUN: Tokyo semalam mengeluarkan amaran berikutan terdapat tanda-tanda kemungkinan kemunculan semula penularan jangkitan koronavirus (Covid-19) berikutan 34 kes baru yang dilaporkan di ibu negara Jepun itu, lapor Kyodo News.

Gabernor Tokyo, Yuriko Koike berkata, amaran itu bertujuan mengingatkan orang ramai agar sentiasa berwaspada.

Beliau berkata, andai kes terus meningkat, sekatan terhadap aktiviti ekonomi dan sosial mungkin akan dikuat kuasa semula.

Jumlah itu yang tertinggi dicatatkan sejak Jepun menarik balik perintah darurat pada minggu lalu, kali pertama sejak 14 Mei.

Pada mesyuarat pasukan petugas COVID-19, Selasa, beliau menggesa penduduk Tokyo untuk “berhati-hati apabila mengunjungi pusat hiburan” dan ketika berada di kawasan tertutup serta sesak.

Beliau berkata kebanyakan jangkitan yang dilaporkan berkaitan dengan industri hiburan malam terutama di Shinjuku.

“Permintaan untuk menangguhkan perniagaan akan dipertimbangkan jika terdapat lebih 50 kes positif dalam sehari selain menilai indeks lain,” katanya.

Tokyo mengalami kadar jangkitan yang tinggi sejak akhir Mac, apabila melaporkan kenaikan sebanyak tiga digit iaitu 116 pada 4 April. Jumlah itu kemudian berkurangan secara beransur-ansur sejak pertengahan April, namun minggu ini Tokyo kembali mengalami situasi turun naik.

Bagaimanapun, purata harian kes baharu disahkan dalam tempoh tujuh hari ialah 16.3 orang, masih di bawah kriteria ditetapkan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.