nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sultan Ibrahim utamakan rakyat – PAS Johor

4 JUN: PAS Johor yakin Sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar mengambil kira kepentingan rakyat dalam titah baginda berhubung kemungkinan Dewan Undangan Negeri (DUN) Johor dibubarkan.

Pesuruhjayanya, Abdullah Husin berkata, titah baginda itu membuktikan baginda prihatin terhadap rakyat Johor dalam suasana kemelut politik di negeri berkenaan.

“PAS Johor yakin bahawa titah Sultan Johor telah mengambil kira kepentingan rakyat yang perlu diberikan keutamaan berbanding kepentingan politik yang diperjuangkan oleh sesetengah pihak.

“Kami menzahirkan sokongan agar pentadbiran kerajaan Johor yang sedia ada berjalan dengan baik dan lancar demi kemajuan dan kesejahteraan semua rakyat diteruskan,” katanya.

Beliau menjunjung kasih titah Sultan Ibrahim semalam yang mengingatkan DUN Johor akan dibubarkan serta-merta jika berlaku lagi perebutan kuasa dalam kalangan wakil rakyat.

Baginda amat kecewa dengan kemelut politik yang masih berlaku di negeri ini, apabila ada pemimpin yang gila kuasa dan terus merebut jawatan demi kepentingan diri mereka.

Abdullah menambah, PAS Johor menyifatkan kenyataan yang dikeluarkan pemimpin-pemimpin Pakatan Harapan (PH) Johor yang seolah-olah tidak menghayati maksud titah Sultan Ibrahim.

Pada masa yang sama, katanya, PAS Johor sentiasa bersedia menghadapi sebarang kemungkinan termasuk pilihan raya negeri (PRN). – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.