nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Mohd Redzuan tidak letak jawatan, setia bersama PN

5 JUN: Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Tugas-Tugas Khas), Datuk Seri Mohd Redzuan Md Yusof menegaskan, beliau tidak meletak jawatan dalam Kabinet atau Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu).

Beliau turut menyatakan komitmen akan terus bekerjasama dengan anggota-anggota Kabinet yang lain bagi menghadapi situasi ekonomi negara yang tidak menentu akibat penularan wabak COVID-19 sekarang.

“Saya ini menjelaskan kepada rakyat bahawa situasi politik yang tular kononnya saya akan meletakkan jawatan daripada Kabinet di bawah pimpinan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin adalah tidak benar untuk menggugat kestabilan negara.

Mohd Redzuan Md Yusof dalam sidang media di Kajang, hari ini.

“Saya sesekali tidak akan meletakkan jawatan dalam Kabinet mahu pun parti sebaliknya akan terus bekerjasama untuk membantu kerajaan menghadapi situasi ekonomi mencabar dan tidak menentu akibat penularan wabak COVID-19.

“Justeru saya minta pihak terbabit cukup-cukuplah menyebarkan khabar angin tidak benar dan marilah kita bekerjasama untuk membantu memulihkan kembali ekonomi negara,” katanya dalam sidang media di kediamannya di Kajang, hari ini.

Sebelum ini, wujud pelbagai spekulasi yang mengatakan Mohd Redzuan bakal meletakkan jawatan Kabinet dan akan keluar daripada parti kerana sudah tidak sehaluan dengan Muhyiddin selaku Presiden parti.

Ahli Majlis Pimpinan Tertinggi (MPT) Bersatu itu berkata, beliau enggan mengulas lanjut kerana perkara tersebur sudah dijelaskan oleh Setiasaha Agung Bersatu, Datuk Seri Hamzah Zainuddin dalam sidang medianya sebelum ini.

“Bersatu tidak akan lari daripada landasan Perlembagaan, dasar dan peraturan parti yang sama-sama saya asaskannya.

“Justeru saya ingin tegaskan kepada akar umbi parti yang lama mahu pun baharu marilah kita bersatu di bawah satu saf dan kesinambungan serta kelestarian perjuangan kita.

“Parti bukan hak saya atau individu tertentu bukan hak pengasas, pemimpin tetapi ia hak milik ahli Bersatu.

“Akhirnya sekali saya menasihatkan semua ahli politik di negara ini sama ada prokerajaan atau pembangkang untuk bersama-sama menghayati titah Yang di-Pertuan Agong, yang menasihatkan supaya kita jangan mengheret negara sekali lagi ke kancah politik tidak menentu ketika rakyat masih berhadapan dengan pelbagai masalah dan masa depan sukar akibat pendemik COVID-19,” katanya.

Ditanya mengenai tujuan pertemuannya dengan bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad baru-baru ini, Mohd Redzuan berkata, ia adalah bersifat peribadi dan bertujuan untuk penyatuan Bersatu, sama seperti kunjungan terhadap pemimpin parti lain. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.