nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PH temui jalan buntu, mesyuarat tiada keputusan

9 JUN: Mesyuarat pimpinan tertinggi Pakatan Harapan (PH) dan Parti Warisan Sabah (Warisan) di Ibu Pejabat PKR di Petaling Jaya hari ini menemui jalan buntu dalam menyelesaikan banyak isu melibatkan gabungan parti pembangkang tersebut.

Dalam kenyataan bersama yang dikeluarkan oleh PH, Warisan dan Pengerusi Parti Pribumi Bersatu yang digugurkan keahlian, Tun Dr Mahathir Mohamad, mereka menjelaskan, proses memuktamadkan segala keputusan akan dilakukan dalam masa seminggu ini.

Mesyuarat yang dipengerusikan oleh Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim itu dipercayai turut menyentuh isu calon Perdana Menteri sekiranya komplot mereka untuk menjatuhkan kerajaan Perikatan Nasional (PN) berhasil.

“Mesyuarat hari ini telah menyaksikan perbincangan secara menyeluruh tentang pendirian setiap parti, dan menampakkan kemajuan yang amat positif,” jelas kenyataan tersebut.

Selain Anwar dan Dr. Mahathir, mesyuarat berkenaan turut dihadiri oleh Presiden Parti Amanah Negara, Mohamad Sabu; Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng dan Presiden Warisan, Datuk Seri Mohd Shafie Apdal.

Keputusan mesyuarat hari ini sememangnya ditunggu oleh banyak pihak yang ingin tahu sama ada PH mempunyai kesepakatan dari segi menentukan calon Perdana Menteri.

Difahamkan, sebahagian pemimpin PH mahu Dr Mahathir kembali menerajui kerajaan jika mereka membentuk kerajaan sekali lagi setelah tumbang pada Februari lalu.

Pada masa yang sama, Anwar yang kini mengetuai PH mahu jawatan tertinggi pentadbiran negara itu diserahkan kepadanya.

Situasi tersebut menyebabkan PH gagal mencapai kata sepakat dalam persoalan pokok yang mesti diselesaikan dalam usaha menjatuhkan kerajaan PN. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.