nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Syed Saddiq mesti jelaskan sumber wang yang hilang

10 JUN: Ahli Parlimen Muar, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman perlu berterus-terang tentang sumber wang sebanyak RM250,000 yang hilang dari rumahnya.

Ketua Penerangan Barisan Nasional (BN) Selangor, Isham Jalil berkata, Ketua Angkatan Bersatu Anak Muda (Armada) yang digugurkan keahliannya itu dan Bendahari Armada hendaklah menjelaskan mengapa mereka menyimpan wang tunai dalam jumlah yang besar tanpa mengikut prosedur kewangan parti.

“Jumlah wang yang banyak seperti itu bukanlah dari petty cash, oleh itu untuk mengeluarkan wang tunai sebanyak itu, justifikasi dan kelulusan rasmi dan mengikut prosedur perlu diperoleh sebelum wang tersebut dikeluarkan dan bukannya setelah ia dikeluarkan atau hilang.

“Jika tiada kelulusan diperoleh, ia adalah satu salah guna kuasa dan penyelewengan di mana pihak berkuasa seperti Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) dan polis berhak dan perlu menyiasat,” katanya dalam kenyataan melalui Facebook.

Ketika ini, SPRM sedang melakukan siasatan berhubung kes kehilangan wang di rumah Syed Saddiq dan beberapa pemimpin Armada telah ditahan atau dipanggil untuk membantu siasatan.

Isham menambah, sebelum ini Syed Saddiq kerap melabelkan pemimpin UMNO sebagai kleptokrat apabila mereka dituduh menyalahguna kuasa oleh SPRM dan dibicarakan di mahkamah walaupun belum terbukti mereka bersalah.

Sehubungan itu, beliau menegaskan, Syed Saddiq juga perlu terbuka untuk disiasat dan dibicara di mahkamah untuk membersihkan namanya seperti pemimpin-pemimpin lain.

“Bukan bersembunyi di sebalik retorik politik dengan menyalahkan pihak berkuasa berkenaan siasatan ke atas dirinya,” jelasnya. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.