nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ambil tindakan tegas terhadap Dr Mahathir, Guan Eng

14 JUN: Tindakan tegas perlu diambil terhadap bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad dan bekas Menteri Kewangan, Lim Guan Eng kerana memberi gambaran kurang tepat berhubung kedudukan kewangan negara semasa Pakatan Harapan (PH) memerintah selama 22 bulan dahulu.

Setiausaha Kerja Kelab N87 Malaysia, Mohd Fathir Mohd Amin mendakwa, penipuan mereka terbongkar apabila kerajaan Perikatan Nasional (PN) terbukti mempunyai peruntukan kewangan mencukupi untuk menangani kesan COVID-19.

Menurut beliau, hakikat itu sangat berbeza dengan dakwaan Dr Mahathir dan Guan Eng kononnya hutang negara meningkat kepada RM1 trilion ketika PH mengambil alih kerajaan daripada Barisan Nasional (BN).

Malah, Mohd Fathir memberitahu, Menteri Kewangan, Datuk Seri Tengku Zafrul Tengku Abdul Aziz baru-baru ini mengesahkan kedudukan kewangan negara sebenarnya kukuh.

“Semakan kami juga mendapati Dr Mahathir dalam satu majlis pelancaran rangsangan ekonomi semasa menjadi Perdana Menteri mengatakan bahawa kerajaan ketika itu mempunyai simpanan tinggi sehingga RM2 trilion.

“Ia bercanggah dengan kenyataan yang dibuat Dr Mahathir sebelum ini kononnya keadaan kewangan negara amat kritikal,” katanya pada sidang media selepas membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Dang Wangi, Kuala Lumpur, hari ini.

Yang turut hadir, Setiausaha Agung kelab tersebut, Abdul Rahim Abdul Rahman; Bendahari, Datuk Asari Ibrahim dan Ahli Jawatankuasa, Shahbudin Embun.

Laporan polis itu bertujuan meminta kerajaan menubuhkan suruhanjaya siasatan diraja (RCI) bagi menyiasat penipuan dan pembohongan yang didakwa dilakukan oleh Dr Mahathir dan Guan Eng.

Sementara itu, Abdul Rahim berkata, kerajaan juga perlu bertindak tegas terhadap segala fitnah dan tohmahan yang dilemparkan oleh Dr Mahathir dan Guan Eng.

“Kami berharap kerajaan jangan berlengah mengambil tindakan sewajarnya, bawa ke muka pengadilan,” katanya lagi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.