nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kepimpinan PN berjaya tangani krisis – Azmin Ali

5 JULAI: Kerajaan Perikatan Nasional (PN) di bawah pimpinan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin terbukti berjaya menangani krisis kesihatan awam, politik dan ekonomi.

Menteri Kanan merangkap Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali berkata, malah pelbagai isu dihadapi rakyat yang gagal diatasi kepimpinan lalu kini cuba diperbetulkan PN.

Beliau juga turut mengkritik Pakatan Harapan (PH) kerana gagal menyelesaikan kebuntuan berhubung calon Perdana Menteri.

“Kami tidak menghancurkan negara. Kerajaan akan menjaga kebajikan semua rakyat dan kita akan terus menarik pelaburan langsung asing untuk memastikan kemakmuran negara.

“Walaupun Malaysia terjejas teruk akibat kemerosotan ekonomi ekoran wabak Covid-19, keadaan dalam negara telah bertambah baik selepas pakej rangsangan ekonomi yang diumumkan kerajaan,” katanya seperti dipetik laporan Sin Chew Daily.

Sehubungan itu, tegas Azmin, pihaknya yakin mempunyai kriteria penuh untuk mengadakan pilihan raya umum pada bila-bila masa.

“PRU boleh diadakan pada tahun ini atau tahun depan. Penting untuk semua parti bersedia dan bersatu untuk menghadapi pilihan raya tersebut,” katanya.

Sementara itu, Pas yakin tiada pertembungan tiga penjuru di mana-mana kerusi Parlimen ataupun Dewan Undangan Negeri (DUN) antara parti komponen PN pada pilihan raya umum ke-15 (PRU-15).

Timbalan Presidennya, Datuk Tuan Ibrahim Tuan Man berkata, antara keputusan awal yang dicapai termasuklah UMNO dan Pas bersetuju Muhyiddin sebagai Perdana Menteri selepas PRU-15.

“Perkara ini masih gagal di peringkat PH (menamakan calon perdana menteri). Yang kedua, kita setuju satu lawan satu dan saya yakin kedua-dua badan itu akan dapat menyelesaikan perkara ini sebaik mungkin,” katanya seperti yang dipetik MalaysiaGazette, hari ini.

Mengulas kemenangan besar BN pada Pilihan Raya Kecil (PRK) DUN Chini semalam, Tuan Ibrahim yang juga Menteri Alam Sekitar dan Air gembira dengan petugas Perikatan Nasional (PN) yang sentiasa berdedikasi melaksanakan tanggungjawab mereka.

Semalam, PRK Chini menyaksikan calon BN, Mohd Sharim Md Zain, 41, menang dengan majoriti 12,650 undi selepas memperoleh 13,872 undi.

Dua calon bebas, Tengku Zainul Hisham Tengku Hussin, 64, meraih 1,222 undi dan Mohd Shukri Mohd Ramli, 49, hanya mendapat 137 undi, menyebabkan kedua-duanya hilang deposit. –AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.