nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Proksi pun gagal pengaruhi pengundi Chini

5 JULAI: Cubaan pihak tertentu untuk meletakkan calon proksi pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Chini ternyata tidak berhasil.

Setiausaha Agung Barisan Nasional (BN), Tan Sri Annuar Musa berkata ini terbukti kerana akhirnya pengundi di kawasan tersebut tetap memberi sokongan dengan memilih wakil rakyat mereka dari parti Barisan Nasional (BN).

“Muafakat Nasional dan juga Perikatan Nasional (PN) telah berjaya dimanifestasikan dalam pilihan raya tersebut dan penerimaan rakyat terhadapnya adalah sangat baik.

“Walaupun ada usaha pihak tertentu meletakkan calon proksi barangkali untuk menguji tetapi ternyata rakyat telah memilih permuafakatan dan perpaduan,” katanya seperti yang dipetik laporan MalaysiaGazette, hari ini.

Dalam perkembangan berkaitan Annuar yang juga Menteri Wilayah Persekutuan berkata, PRK tersebut telah memberikan satu contoh sebelum ia dapat diadaptasikan pada pilihan raya umum yang sebenar.

BN mengekalkan kerusi DUN Chini menerusi kemenangan calonnya, Mohd Sharim Md Zain, 41, dengan majoriti 12,650 undi.

Mohd Sharim menewaskan dua calon bebas, Mohd Shukri Mohd Ramli dan Tengku Datuk Zainul Hisham Tengku Hussin.

Mohd Shukri cuma memperoleh 137 sementara Zainul Hisham pula memperoleh 1,222 undi.

PRK Chini adalah pilihan raya pertama dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) berkuat kuasa bermula 18 Mac lalu ekoran penularan pandemik Covid-19.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.