nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Belia makin yakin dan selesa pentadbiran Muhyiddin

6 JULAI: Rakyat khususnya golongan belia kini semakin yakin dan selesa di bawah pentadbiran Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin yang lebih mendahulukan kepentingan rakyat berbanding politik.

Presiden Pertubuhan Suara Anak Pahang (PSAP), Haslihelmy DM Zulhasli berkata, pihaknya memberi sokongan penuh terhadap kepimpinan Muhyiddin dan seharusnya peluang dan masa terus diberikan kepada pentadbiran Ahli Parlimen Pagoh itu yang amat dekat di hati rakyat.

Menurut beliau, pihaknya yakin dengan kestabilan politik masih dalam tanda tanya, Muhyiddin selayaknya dikekalkan sebagai Perdana Menteri.

“Muhyiddin seorang pemimpin yang berkaliber di mana di bawah pentadbirannya, satu dunia memuji bagaimana kerajaan Malaysia berjaya menangani serangan COVID-19 dengan efektif.

“Bukan itu sahaja, saya rasa pasti ramai yang bersetuju dan boleh lihat bagaimana kerajaan mengendalikan isu ekonomi dengan baik di mana hampir kesemua golongan mendapat bantuan dan terus mendapat perhatian dari masa ke masa.

“Rakyat khususnya golongan muda kini sangat selesa dan mahu kekal dengan pentadbiran Muhyiddin yang disebabkan rakyat diberi keutamaan, bukan seperti kerajaan dahulu yang fokus utama mereka lebih kepada polemik politik sehingga rakyat muak,” katanya ketika dihubungi Portal PN BBC hari ini.

Dalam pada itu, Haslihelmy memberitahu, pentadbiran Perikatan Nasional (PN) juga dilihat lebih telus yang dibuktikan Peguam Negara dan Ketua Pesuruhjaya Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) bukanlah lantikan politik.

“Isu skandal besar seperti terowong di Pulau Pinang yang kini dibuka balik dan bukan seperti yang dilakukan oleh PH dulu, terus tutup dan diam dan juga membuka semula kes rasuah di Sabah yang sebelum ini menjadi tanda tanya,” ujarnya.

Haslihelmy menambah, pendirian dan cara Muhyiddin yang mengutamakan meja rundingan sememangnya mendapat respons positif.

“Hubungan dengan kerajaan negeri Sarawak juga kini semakin baik dengan kerajaan, kes mahkamah Petronas dan kerajaan negeri Sarawak juga dapat diselesaikan dengan campur tangan Muhyiddin.

“Kita juga sebelum ini banyak berdepan dengan isu diplomatik dengan beberapa besar seperti Cina, India dan Arab sehingga ada yang boikot kita satu ketika dulu ketika PH masih perintah. Kini, semuanya kembali erat juga kerana tindakan yang dilakukan Muhyiddin,” tegasnya. -AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.