nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Protege-RTW latih 5,000 siswazah menganggur

23 JULAI: Seramai 5,000 peserta sedang mengikuti latihan di bawah program Professional Training and Education for Growing Entrepreneurs (Protege)-Ready To Work (RTW) untuk membantu meningkatkan potensi kebolehpasaran siswazah menganggur.

Menteri Pembangunan Usahawan dan Koperasi, Datuk Seri Dr Wan Junaidi Tuanku Jaafar berkata, program tersebut membolehkan peserta diberi tempat latihan selama lapan hingga 12 bulan di syarikat yang mengambil bahagian.

Beliau memberitahu, syarikat-syarikat berkenaan termasuk syarikat berkaitan kerajaan (GLC), syarikat-syarikat penerima perolehan kerajaan di bawah arahan Pekeliling Perbendaharaan Perolehan Kerajaan (PP/PK1.2) dan syarikat-syarikat swasta.

“Protege telah dijenamakan semula daripada program asal, Skim Latihan 1Malaysia (SL1M) pada September 2019.

“Struktur asal program SL1M masih dikekalkan dan ditambah baik dengan pengenalan modul latihan berkaitan asas keusahawanan,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Wan Junaidi berkata, program RTW kini diperluaskan menerusi kerjasama dengan Bank Negara Malaysia dan Financial Industry Collective Outreach (FINCO) melalui Graduate Program 2000.

“Inisiatif ini menyasarkan seramai 2,000 siswazah setahun untuk menjalani latihan penempatan di 120 institusi kewangan mulai Julai 2020,” jelasnya.

Menurut beliau, kementeriannya pada tahun ini turut melaksanakan program ‘New Gen Entrepreneur Online Bootcamp (N-GENE)’ melalui kerjasama CEDAR SME Bank yang bertujuan meningkatkan potensi kebolehpasaran dan membangunkan kemahiran keusahawanan secara dalam talian dan bimbingan perniagaan selama sembilan bulan.

“Program tersebut menyasarkan penyertaan 2,000 siswazah dan penuntut institusi pengajian tinggi dan latihan kemahiran awam,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.