nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Shafie menghadap Yang Dipertua Negeri Sabah

30 JULAI: Ketua Menteri Sabah Datuk Seri Mohd Shafie Apdal menghadap Yang Dipertua Negeri Sabah, Tun Juhar Mahiruddin selama kira-kira setengah jam di Istana Negeri, di Kota Kinabalu, pagi ini.

Memetik laporan BERNAMA, kira-kira lima kenderaan dengan satu daripadanya mempunyai lambang Parti Warisan Sabah (Warisan) mengiringi kenderaan Mohd Shafie, masuk ke Istana Negeri melalui pintu di Padang Merdeka, pada kira-kira pukul 8.20 pagi, dan mereka dilihat keluar kira-kira setengah jam kemudian.

Pagi ini, Mohd Shafie yang juga Presiden Warisan dijadual mengadakan sidang media pada pukul 10 pagi di Pusat Pentadbiran Negeri Sabah.

Sidang media berkenaan difahamkan antara lain mempunyai kaitan dengan dakwaan bekas Ketua Menteri, Tan Sri Musa Aman semalam, yang beliau telah mendapat majoriti mudah bagi menubuhkan kerajaan negeri baharu.

Musa dalam sidang medianya itu mendakwa telah memperoleh majoriti mudah untuk membentuk kerajaan negeri baharu menerusi gabungan beberapa parti di negeri itu, namun beliau tidak memberitahu jumlah majoriti mudah yang dimilikinya.

Sementara itu tinjauan Bernama mendapati semua laluan pintu masuk ke Istana Negeri dikawal ketat oleh pihak keselamatan, dengan kedua-dua laluan ke Istana Negeri iaitu di bulatan Karamunsing serta Padang Merdeka ditutup, dan pengamal media tidak dibenarkan masuk ke kawasan berkenaan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.