nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jakim buat laporan polis tuduhan beri tekanan pada LGBT

3 OGOS: Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) membuat laporan polis terhadap pemilik akaun Twitter Nicole Fong yang didakwa membuat tuduhan palsu dan tidak berasas mengenai program Mukhayyam untuk komuniti lesbian, gay, biseksual dan transgender (LGBT) beragama Islam yang dijalankan jabatan itu.

Ketua Pengarahnya, Datuk Paimuzi Yahya berkata, jabatan itu turut mengecam hantaran akaun Twitter berkenaan yang telah menyamakan program Mukhayyam tersebut dengan amalan terapi pertukaran dari Barat seperti menggunakan kejutan elektrik, pembedahan, kahwin secara paksa dan rogol secara korektif.

“Jakim berpandangan tuduhan tersebut berbaur manipulatif, berniat jahat serta dilihat ingin menghalang dan menyekat hak kebebasan beragama warga Muslim dalam komuniti LGBT yang ingin menjalani kehidupan yang lebih baik selari dengan tuntutan syariat,” katanya dalam kenyataan.

Sehubungan itu katanya Jakim membuat laporan polis bagi meminta pihak berkuasa menyiasat individu berkenaan selain menjaga nama baik agensi tersebut.

Paimuzi menegaskan bahawa program Mukhayyam yang dianjurkan bersama oleh Jakim dan jabatan agama Islam negeri adalah bersifat sukarela dengan pendekatan harmoni dan holistik yang menekankan aspek kesedaran kerohanian, bimbingan fardu ain, kesedaran kesihatan, motivasi dan bimbingan kerjaya.

Semakan mendapati akaun Twitter berkenaan mengkritik program Mukhayyam dan antaranya mendakwa kerajaan mahu memberi tekanan kepada golongan LGBT.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.