nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

EAC tumpu pulih ekonomi pasca COVID-19

7 OGOS: Majlis Tindakan Ekonomi (EAC) menumpukan kepada beberapa teras utama dalam pelan pemulihan ekonomi jangka panjang termasuk pembaharuan pentadbiran awam pasca pandemik COVID-19. 

Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Ekonomi), Datuk Seri Mustapa Mohamed berkata, kerajaan menerusi EAC telah mengadakan beberapa siri bengkel dalam usaha untuk memulihkan ekonomi. 

Menurut beliau, antara persediaan menghadapi pasca COVID-19, sektor kerajaan harus mengambil inisiatif untuk mengagihkan semula penjawat awam mengikut keperluan semasa dalam fasa pemulihan ini.

“Kita harus berlaku adil. Terdapat sektor-sektor yang mungkin memerlukan lebih kakitangan daripada sebelumnya (COVID-19) dan ada juga yang sebaliknya.

“Kita juga harus melatih pegawai-pegawai kita untuk mahir dalam bidang kini dan masa hadapan,” katanya.

Meskipun pandemik ini memberikan banyak cabaran kepada negara, Mustapa berkata, ia juga telah membuka ruang kepada kerajaan untuk melaksanakan transformasi dari segi perancangan ekonomi dan pentadbiran secara keseluruhan.

“Ini adalah peluang untuk kita melaksanakan dasar-dasar baharu, landskap global juga telah berubah di mana kebanyakan negara kini sedang melindungi kepentingan mereka, berbanding perdagangan bebas sebelum ini.

“Peluang ini kita akan gunakan untuk pastikan kita ada dasar-dasar yang mantap seterusnya memastikan Malaysia dapat mengukuhkan lagi kedudukannya,” jelasnya.

Melalui pemantauan berterusan yang dilaksanakan oleh EAC, beliau berkata, sudah terdapat tanda-tanda pemulihan ekonomi yang semakin mantap namun masih belum mencapai ke tahap yang baik.

“Kita melihat kepada beberapa angka yang menunjukkan bahawa ekonomi kita semakin pulih, seperti penjualan kenderaan oleh Proton, yang mencatatkan hasil jualan yang terbaik untuk tempoh lapan tahun, baru-baru ini dan peningkatan pelancongan domestik.

“Kita harus terus menggalakkan lagi pelancongan domestik dan kita berharap agar sektor yang antara paling teruk terkesan oleh COVID-19 ini akan pulih,” ujarnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.