nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tun M tubuh parti baharu, Melayu semakin berpecah

8 OGOS: Orang Melayu akan semakin berpecah jika bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad kekal dengan keputusannya untuk menubuhkan parti politik baharu berasaskan Melayu dan pribumi.

Setiausaha Agung PAS, Datuk Takiyuddin Hassan berkata, beliau tak pasti apa tujuan Dr Mahathir menubuhkan satu lagi parti orang Melayu.

”Pengalaman saya bersama Tun, beliau seringkali menimbulkan isu perpecahan orang Melayu. Beliau ada pengikut dan Melayu akan semakin berpecah,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Kelmarin, Dr Mahathir mengumumkan penubuhan parti baru yang akan berasas kepada perjuangan untuk orang Melayu dan pribumi seperti Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) tetapi tidak terikat menyokong Perikatan Nasional (PN) atau Pakatan Harapan (PH).

Takiyuddin yang juga Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Parlimen dan Undang-Undang) berkata, tiada sesiapa pun boleh menghalang penubuhan parti politik baharu oleh mana-mana individu kerana ia adalah hak individu untuk berpersatuan di bawah perlembagaan.

Tambahnya, mana-mana pihak termasuk Dr Mahathir tidak mempunyai masalah untuk menubuhkan parti politik asalkan memenuhi syarat yang ditetapkan Jabatan Pendaftaran Pertubuhan (ROS).

“Di Malaysia, parti politik yang ditubuhkan mencecah puluhan. Ada yang aktif dan ada yang tak aktif. Ada yang ‘beli’ parti yang ditubuhkan (namun tidak aktif) sekali dengan perlembagaan dan kemudian tukar nama.

“Itu hak individu di bawah Perkara 10(1)(c) Perlembagaan Persekutuan untuk berpersatuan,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.