nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PRK DUN Slim: Zaidi ada kelebihan

16 OGOS: Pemilihan Pemangku Ketua UMNO Bahagian Tanjung Malim, Mohd Zaidi Aziz, sebagai calon untuk mewakili Barisan Nasional (BN) dalam Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Slim adalah satu keputusan tepat.

 Ahli Parlimen Semberong, Datuk Seri Hishammuddin Hussein berkata, pemilihan itu dibuat dengan melihat kepada situasi semasa.

“Kelebihan yang ada pada Mohd Zaidi ialah beliau anak tempatan Slim. Jadi, beliau paling faham selok belok, kehendak dan keperluan pengundi di Slim ini.

“Beliau juga telah lama bekerjasama dengan Allahyarham Datuk Khusairi. Jadi, pengalaman yang ada pada beliau akan sangat membantu dalam mengangkat suara rakyat Slim sekiranya dipilih menjadi ADUN Slim.

“Atas dasar itu, hari ini saya sendiri turun untuk meyakinkan pengundi Slim bahawa tiada calon lain yang lebih layak memimpin Slim selain Mohd Zaidi,” katanya ketika ditemui pemberita selepas turun berkempen khususnya di Pusat Daerah Mengundi (PDM) Trolak Selatan dan PDM
Pekan Slim, Perak, hari ini.

Bagaimanapun, Hishammuddin mengakui bahawa tiada mana-mana PRK sebagai mudah, begitu juga di PRK Slim yang menyaksikan pertembungan tiga penjuru.

Justeru, Hishammuddin berkata sama seperti di PRK Chini, PRK Slim sekali lagi akan menjadi kayu pengukur kepada BN dan MN serta kerjasama dengan rakan-rakan parti baharu.

Hishammuddin berkata PRK ini juga menjadi salah satu landasan terbaik untuk menilai penerimaan rakyat terhadap Kerajaan sedia ada.

“Harapan saya agar seluruh jentera BN dapat memanfaatkan sepenuhnya kempen ini dengan mendekati dan meyakinkan seramai mungkin pengundi agar memilih calon kita, Mohd Zaidi. Insya-Allah, sama-sama kita doakan,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.