nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Guan Eng tak bentang projek rundingan terus ke Kabinet

24 OGOS: Sidang Dewan Rakyat hari ini digemparkan dengan pendedahan oleh Menteri Kanan Perdagangan Antarabangsa dan Industri, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali bahawa bekas Menteri Kewangan, Lim Guan Eng tidak pernah membentangkan senarai projek rundingan terus yang bernilai RM6.61 bilion ke Kabinet.

Ahli Parlimen BERSATU Gombak itu mendedahkan perkara tersebut ketika mencelah penggulungan Rang Undang-Undang Langkah-Langkah Sementara Bagi Pembiayaaan Kerajaan (Penyakit Koronavirus 2019 (COVID-19)) oleh Menteri Kewangan, Tengku Datuk Seri Zafrul Abdul Aziz.

“Ini perkara dibangkitkan oleh Yang Berhormat Port Dickson mengatakan kita menteri-menteri menjawab. Kita ada Menteri Kewangan memberi butiran bukti jelas bahawa zaman Pakatan Harapan (PH) berlaku perkara sama.

“Jumlah RM6 bilion dan tidak betul Yang Berhormat Bagan kata Kabinet tahu. Mana ada senarai pembentangan senarai-senarai projek tender dalam kabinet, tak pernah,” katanya.

Sidang menjadi panas dan kecoh apabila Ahli-ahli Parlimen PH tidak dapat menerima hakikat bahawa Guan Eng yang juga Ahli Parlimen PH Bagan tidak berterus-terang dengan Kabinet berhubung projek rundingan terus.

Agak sukar mereka mematahkan hujah Mohamed Azmin yang pernah menjadi Menteri Hal Ehwal Ekonomi semasa era pemerintahan PH.

Mereka hanya mampu mengganggu Tengku Zafrul daripada meneruskan penggulungannya dengan melemparkan kecaman terhadap Mohamed Azmin.

EKoran sikap degil Ahli Parlimen PH Beruas yang berterusan mengganggu penggulungan Tengku Zafrul, beliau telah diarahkan oleh Yang Dipertua Dewan Rakyat, Datuk Azhar Azizan Harun untuk keluar dewan.

Azhar memberi arahan tersebut setelah Koo Ham berdegil dan tidak mematuhi arahannya untuk duduk setelah tiga kali diberi amaran.

Koo Ham tidak dibenarkan memasuki Dewan Rakyat sehingga pagi esok.

“Saya beri amaran pada semua yang buang masa, saya akan usir keluar dewan sekarang,” tegas Azhar. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.