nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Penduduk protes tindakan bakar al-Quran di Sweden

29 OGOS: Sekumpulan 300 penduduk Malmo, Sweden berkumpul membantah tindakan penyokong seorang pemimpin anti-Islam Denmark, Rasmus Paludan membakar kitab suci umat Islam di bandar itu semalam.

Walau bagaimanapun, bantahan di sebuah kawasan kejiranan itu bertukar rusuhan dengan tayar dibakar setelah diarah bersurai oleh polis.

Sweden sebelum itu mengharamkan Paludan yang pernah terlibat dalam tindakan membakar al-Quran dari memasuki negara itu selama dua tahun.

Pihak berkuasa negara itu berkata, ia berikutan pemimpin parti Hard Line yang memperjuangkan dasar anti-pendatang itu memberi risiko keselamatan terhadap Sweden.

“Kita mengesyaki beliau (Paludan) akan melanggar undang-undang Sweden,” kata Calle Persson, jurucakap polis di Malmo kepada AFP.

Paludan sebelum ini dijangka mengunjungi Malmo pada Jumaat untuk menghadiri perhimpunan anti-Islam dan meminta orang ramai membakar al-Quran.

Bagaimanapun, beliau ditahan pihak berkuasa Sweden berhampiran Malmo.

Berdasarkan laporan media tempatan, penyokong Paludan tetap meneruskan perhimpunan berkenaan dan membakar senaskhah al-Quran.

Tiga individu ditahan kerana cuba mencetuskan kebencian.

Dalam pada itu, Paludan memuat naik hantaran di Facebook dengan nada berbaur sindiran.

“Dihantar pulang dan diharamkan memasuki Sweden untuk dua tahun. Bagaimanapun, perogol dan pembunuh sentiasa dialu-alukan,” tulisnya.

Pada tahun lalu, lelaki itu membakar al-Quran dengan dikelilingi daging babi iaitu daging yang haram bagi umat Islam.

Parti Hard Line terkenal dengan polisi anti-Islam yang mahu menghalang penghijrahan individu bukan Eropah ke Denmark.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.