nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tuduh sogok, fiksyen politik terbaru Dr Mahathir

4 SEPT: Tuduhan Tun Dr Mahathir Mohamad bahawa berlaku banyak sogokan wang dalam Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Slim, baru-baru ini hanya satu lagi cerita fiksyen bekas Perdana Menteri itu.

Ahli Majlis Tertinggi UMNO, Datuk Seri Ahmad Shabery Cheek berkata, wayang tuduhan itu mula dibuat selepas calon Bebas dokongan Mahathir, Amir Khusyairi Mohamad Tanusi tewas pada PRK tersebut.

Shabery turut memberi sindiran sinis agar Mahathir membuat rayuan kepada Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) mengenai dakwaannya itu bagi membolehkan calonnya itu diangkat sebagai Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Slim.

“Fiksyen politik macam-macam. Dulu ada cerita 40,000 pengundi Bangladesh dan macam-macam lagi bila kalah.

“Kita tunggulah bantahan dalam tempoh 14 hari ni. Kalau ada bukti, mungkin calon cap pokok masih boleh jadi ADUN,” katanya menerusi Facebook miliknya, hari ini.

Shabery mengeluarkan kenyataan itu setelah pengasas Parti Pejuang Tanahair (Pejuang) mendakwa BN memberi sogokan wang dalam PRK DUN Slim.

Dr. Mahathir semalam mendakwa meskipun Pejuang sudah menjangkakan mereka akan kalah dalam PRK itu namun beliau menegaskan mereka tidak menjangkakan jumlah undi yang diperolehi agak teruk.

Tambah bekas Pengerusi Pakatan Harapan (PH) itu lagi, Pejuang hanya mampu memperoleh lebih 2,000 undi sedangkan berdasarkan jangkaan awal, Pejuang seharusnya mampu memperoleh lebih 4,000 undi.

“Ramai orang yang kata ada bayaran yang mereka dapat. Ada yang dibawa dengan bas ke tempat pengundian, mereka dibayar duit atas bas, ada yang dibayar duit atas van.

“Kali pertama mungkin mereka dibayar RM100, setelah tunjuk mereka memilih BN, mereka akan dapat lagi baki RM150,” katanya.

BN berjaya mengekalkan kerusi Dun Slim apabila calonnya, Mohd Zaidi Aziz berjaya memperoleh kemenangan selesa dengan majoriti 10,945 undi.

Ia sekali gus menewaskan dua lagi dua bebas iaitu Amir Khusyairi dan seorang lagi calon bebas, S. Shantarasekaran. -Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.