nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kempen calon akan dipastikan berkesan

15 SEPT: Barisan Nasional (BN) akan melakukan pemantau rapi terhadap prestasi dan kesungguhan 31 calonnya berkempen bagi memastikan mereka memenangi kerusi ditandingi dalam Pilihan Raya Negeri (PRN) pada 26 September nanti.

Pengerusi BN, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi, berkata tindakan berkenaan perlu bagi memastikan kesemua kerusi ditandingi parti berkenaan akan memperoleh kemenangan dalam PRN ini.

Justeru, Ahmad Zahid berkata beliau sendiri akan bersama-sama Setiausaha Agung BN Tan Sri Annuar Musa dan ahli Majlis Tertinggi akan memastikan semua calon menjalankan kempen dan tugas diamanahkan sebaik mungkin.

“Saya bersama-sama Setiausaha Agung BN dan rakan Majlis Tertinggi sedang memantau bukan hanya prestasi kempen yang dijalankan oleh calon BN di seluruh 31 kawasan DUN ditandingi calon BN.

“Malah, kita juga melihat tentang trend sokongan kepada calon-calon kita bukan hanya melalui keadaan kempen konvensional tetapi melalui kempen komunikasi tanpa lisan.

“Dalam hal ini kita memantau tentang berapa jumlah ahli-ahli UMNO bagi tiap-tiap kawasan DUN dan kita melihat perinciannya melalui PDM,” katanya ketika menghadiri Program Ramah Mesra Presiden UMNO bersama-sama pengundi-pengundi di PPR Balung, DUN Balung, Tawau, hari ini.

Yang turut hadir sama pada majlis itu adalah Setiausaha Agung BN, Tan Sri Annuar Musa; Ahli Parlimen Arau, Datuk Seri Shahidan Kassim; Menteri Tenaga dan Sumber Asli, Datuk Dr Shamsul Anuar Nasarah dan Ahli Majlis Tertinggi UMNO, Datuk Seri Ahmad Shabery Cheek.

Dalam pada itu, Ahmad Zahid berkata kemenangan BN di Sabah bukan hanya bergantung kepada calon-calonnya sahaja malah rakyat di negeri berkenaan yang mahu BN kembali memerintah.

“Kita lihat bahawa trend keseluruhannya pengundi di Sabah mahukan BN memerintah kembali Sabah. Kami mengambil beberapa pendekatan dan diharap agar pendekatan ini akan memberikan kelebihan kepada calon-calon kita dan berusaha dengan sebaik mungkin agar trend ini berterusan hingga pada 26 September nanti,” katanya lagi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.