nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Dakwaan Anwar Tidak Pernah Dibincang UMNO

1 OKT: Dakwan Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim beliau mendapat sokongan majoriti untuk menjadi kerajaan tidak pernah dibincangkan di peringkat UMNO.

Setiausaha Agung Barisan Nasional (BN), Tan Sri Annuar Musa berkata, ini kerana keputusan Majlis Kerja Tertinggi (MKT) UMNO sebelum ini secara jelas menyatakan bahawa sokongan secara en-bloc dan tidak akan bersama-sama dengan mana-mana parti yang bekerjasama dengan DAP.

“Apa yang dikatakan oleh Anwar tak perlu dibincangkan kerana kita di peringkat parti tidak mengetahui apa apa namun kita dengan pendirian “No Anwar, No DAP”. Itu keputusan parti kekal sampai sekarang.

“Saya pun dah tanya kawan-kawan saya yang ada dalam list tersebut tapi bila call semua menafikan dan di peringkat parti memang kita masih menolak,” katanya.

Dalam pada itu, Annuar berkata, parti-parti yang mendokong Kerajaan Perikatan Nasional (PN) seharusnya bersatu dalam membangunkan ekonomi negara yang baru tumbuh semula disebabkan kesan pandemik COVID-19.

Tambah beliau, jika ini dapat dilaksanakan, maka kestabilan politik itu akan dicapai yang mampu menarik pelabur-pelabur luar dalam meningkatkan ekonomi negara.

“Kita seharusnya sentiasa berada di belakang Perdana Menteri dalam membangunkan kerajaan kerana respons yang kita terima rakyat terhadap Perdana Menteri adalah baik.

“Nanti, bila tiba pilihan raya umum (PRU15), waktu itu baru kita boleh tawar siapa yang mahu ke depan dan ketika itu biar rakyat yang memilih,” katanya.

Terdahulu, Anwar mendakwa bahawa beliau kini mempunyai sokongan majoriti ahli Parlimen untuk menubuhkan kerajaan Persekutuan yang baharu.

Malah Ahli Parlimen Port Dickson itu turut menegaskan bahawa majoriti yang diperoleh adalah konklusif dan bukannya majoriti tipis. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.