nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Seorang pegawai KSM sah positif COVID-19

7 OKT: Kementerian Sumber Manusia (KSM) mengesahkan seorang pegawainya disahkan positif COVID-19 pada 4 Oktober lalu dan kini sedang menjalani rawatan di Hospital Sungai Buloh.

Berikutan itu KSM sudah mengambil langkah-langkah pencegahan segera penularan jangkitan COVID-19 dengan mengemukakan senarai nama kontak rapat kepada Kementerian Kesihatan (KKM).

KSM dalam satu kenyataan mengesahkan kontak rapat dalam kalangan kakitangan KSM berkenaan sudah menjalani saringan kesihatan dan menjalani proses kuarantin di rumah.

“Langkah proaktif seterusnya diambil dengan menjalankan proses disinfeksi ke atas ruang pejabat dan kawasan persekitaran KSM.

“Sebagai langkah tambahan, swab test akan dilaksanakan kepada pegawai-pegawai KSM. Berkuatkuasa serta merta juga, semua program dan aktiviti KSM ditangguhkan sehingga 16 Oktober 2020,” kata KSM dalam kenyataan media, hari ini.

KSM akan terus memantau perkembangan terkini COVID-19 serta memperketat langkah-langkah pencegahan melalui kerjasama rapat dengan pihak berkuasa untuk memastikan wabak COVID-19 dapat dibendung.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.