nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

481 orang ditahan ingkar arahan PKPP

16 OKT: Polis Diraja Malaysia (PDRM) telah menahan 481 individu atas kesalahan ingkar arahan Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP) semalam.

Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, daripada jumlah itu, seramai 470 individu telah dikompaun manakala 10 individu pula direman dan seorang dijamin.

“Antara kesalahan ingkar arahan PKPP termasuk tidak memakai pelitup muka (208), penjarakan fizikal (145), gagal menyediakan peralatan/merekod butiran diri (82), membawa penumpang berlebihan dalam sebuah kenderaan (27), langgar syarat/perintah PKPB (10), premis beroperasi lebih masa (6), tangkapan pendatang asing tanpa izin (2) dan aktiviti pusat hiburan tanpa lesen (1),” katanya dalam sidang media secara langsung melalui Facebook, hari ini.

Berhubung Ops Benteng, beliau memberitahu, pasukan keselamatan berjaya menahan 37 PATI, tiga tekong dan enam kenderaan darat semalam.

Ismail Sabri menjelaskan, secara keseluruhan, sejak pelaksanaan Ops Benteng mulai Mei 2020, seramai 7,712 PATI, 775 tekong dan 316 penyeludup telah berjaya ditahan oleh pihak berkuasa di seluruh negara.

“Selain itu, turut dirampas sebanyak 809 kapal/bot, 730 kenderaan darat dan 1801 lain-lain jenayah rentas sempadan,” katanya.

Dalam pada itu, beliau berkata, setakat hari ini, sebanyak 273 kertas siasatan telah dibuka oleh PDRM dan SKMM berhubung berita palsu berkaitan COVID-19.

“Daripada jumlah itu, sebanyak 136 kes masih dalam siasatan, manakala 35 kes telah didakwa di mahkamah, 21 kes didapati bersalah, 13 kes dalam proses perbicaraan dan 12 kes diberikan notis amaran,” jelasnya.

Pada masa yang sama, Ismail Sabri menambah, sebanyak 391 penafian dan penjelasan mengenai berita palsu telah diperjelaskan kepada orang ramai oleh Pasukan Respon Pantas (PRP) Kementerian Komunikasi dan Multimedia yang ditubuhkan bagi membantu membendung penyebaran berita palsu berkaitan COVID-19. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.