nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Mesyuarat MN malam ini, MT esok dibatalkan

19 OKT: Mesyuarat Jawatankuasa Induk Muafakat Nasional (MN) antara Pas dan UMNO yang dijadualkan malam ini di ibu negara dibatalkan.

Menurut Setiausaha Agung bersama Sekretariat MN, Tan Sri Annuar Musa, ia dibatalkan atas nasihat Majlis Keselamatan Negara (MKN).

Mesyuarat itu dijangka antara lain membincangkan penyeraan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) ke dalam MN selain perkembangan politik semasa lain,

“Tiada (mesyuarat). Ada yang hadir tapi dibatalkan atas nasihat MKN,” kata Annuar kepada media yang menunggu di pekarangan Menara Dato Onn malam ini.

Pembatalan itu selepas Mesyuarat Majlis Tertinggi (MT) UMNO yang dijadualkan esok di Pahang juga dibatalkan, atas alasan Lembah Klang kini di bawah Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB).

Mesyuarat MT UMNO itu dijadual berlangsung esok di Institut Latihan Memperkasa Ummah (ILMU) di Janda Baik.

Setiausaha Kerja UMNO, Datuk Mohd Sumali Reduan, ketika mengesahkan perkara berkenaan berkata, penangguhan mesyuarat MT itu berikutan pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB).

Katanya, penangguhan itu dilaksana bagi mengelak pelbagai isu yang mungkin timbul berkaitan arahan pematuhan PKPB terutama membabitkan pergerakan pemimpin parti itu ke lokasi mesyuarat.

“Ya tangguh,” katanya ketika ditanya mengenai penyebaran kandungan whatsapp yang tersebar di media sosial, memaklumkan penangguhan mesyuarat berkenaan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.