nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Polis siasat pencemaran Sg Selangor

20 OKT: Polis Selangor menjalankan siasatan berhubung pencemaran di Sungai Selangor yang menjejaskan bekalan air kepada hampir lima juta pengguna di 1,292 kawasan sekitar Lembah Klang.

Ketua Polis Selangor, Datuk Noor Azam Jamaludin berkata, pihaknya sudah menerima laporan berhubung perkara itu dan siasatan kini sedang dijalankan.

“Siasatan dilakukan dengan bantuan Lembaga Urus Air Selangor (LUAS) bersama Jabatan Alam Sekitar (JAS).

“Tindakan tegas daripada sudut undang-undang akan diambil ke atas mereka yang bertanggung jawab menyebabkan pencemaran itu,” katanya, hari ini.

Noor Azam berkata, siasatan dijalankan mengikut Seksyen 430 Kanun Keseksaan atas kesalahan melakukan perbuatan khianat sehingga tindakan yang dilakukan akan memutuskan bekalan air untuk tujuan pertanian, makanan atau minuman kepada manusia dan haiwan atau dalam menjalankan sebarang pengeluaran.

Loji Rawatan Air (LRA) Sungai Selangor Fasa 1, Fasa 2, Fasa 3 dan Rantau Panjang terpaksa dihenti tugas berikutan pencemaran sumber air mentah dikesan di Sungai Selangor pada jam 2 pagi semalam.

Air Selangor Sdn Bhd (Air Selangor) dalam satu kenyataan berkata henti tugas keempat-empat loji itu menyebabkan gangguan bekalan air tidak berjadual membabitkan 1.2 juta akaun atau hampir lima juta pengguna di 1,292 kawasan di Kuala Lumpur, Petaling, Klang/Shah Alam, Kuala Selangor, Hulu Selangor, Gombak dan Kuala Langat.

Sementara itu, Kementerian Alam Sekitar dan Air juga sudah mengenal pasti tiga kawasan kilang yang disyaki menjadi punca pencemaran bau di sungai itu.

Menterinya, Datuk Seri Tuan Ibrahim Tuan Man, berkata siasatan Air Selangor pula mengesan bau solven yang hampir sama dengan pencemaran di Sungai Gong, awal bulan lalu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.