nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Harap tiada lagi tampil dakwa konon ada sokongan

22 OKT: Pengumuman gencatan politik oleh Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi bagi memberi fokus membantu rakyat yang terkesan dengan pandemik COVID-19 disambut baik Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU).

Timbalan Presiden BERSATU, Datuk Seri Ahmad Faizal Azumu berkata, langkah gencatan politik itu juga sewajarnya disambut baik oleh semua pemimpin politik.

“Ini fokus yang saya kira semua pemimpin patut sambut baik (gencatan politik) dan saya harap tidak ada lagi pemimpin yang mendakwa itu dan ini serta mengambil masa Yang di-Pertuan Agong untuk menghadap ingin tubuh kerajaan dan sebagainya.

“Semua orang bagi sokongan kerajaan sedia ada demi kebaikan rakyat. Apabila tiba masanya saya percaya Perdana Menteri akan menghadap Yang di-Pertuan Agong dan kalau dibubarkan Parlimen dan sebagainya, maka berpolitik lah balik,” katanya.

Ahmad Faizal yang juga Menteri Besar Perak berkata demikian pada sidang akhbar selepas Majlis Penyampaian Insentif Kemenangan Sukan Hoki dan Kriket Perak di Galasa Caldwell di Ipoh, hari ini.

Ahmad Zahid semalam berkata, parti itu melakukan gencatan politik bagi memastikan agenda menangani COVID-19 dan membantu rakyat yang dihimpit kesusahan akibat hambatan ekonomi dapat ditangani dan diutamakan.

Ahmad Faizal berkata, sekarang adalah masa bagi semua pihak memberi fokus memberi perkhidmatan yang baik kepada rakyat sama ada wakil rakyat kerajaan mahu pun pembangkang.

“Tidak kira walau apa juga kapasiti, sama ada pembangkang atau pemimpin kerajaan, masing-masing ada peranan untuk rakyat.

“Saya kira rakyat menyambut baik apa juga usaha gencatan politik ini. Rakyat mahu pemimpin berhenti berpolitik, memberi fokus kepada usaha yang berterusan bagi memutuskan rantaian COVID-19,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.