nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Cuti dulu cita-cita politik, kita hayati titah Agong

27 OKT: Sebarang cita-cita politik perlu ‘cuti’ terlebih dahulu buat masa ini dengan tumpuan harus diberikan kepada titah Yang di-Pertuan Agong.

Naib Presiden Pas, Datuk Mohd Amar Nik Abdullah berkata, sehubungan itu mana-mana individu yang menyimpan cita-cita tersebut perlu menunjukkan kerjasama supaya Belanjawan 2021 dapat diluluskan tanpa gangguan.

“Apa yang penting ialah kita perlu ada kerjasama dan persefahaman sebagaimana titah Yang di-Pertuan Agong, supaya Belanjawan 2021 dapat diluluskan tanpa sebarang gangguan

“Jika tidak diluluskan, yang rugi bukan Perdana Menteri seorang tetapi seluruh negara kerana belanjawan itu tidak dapat dilaksanakan,” katanya.

Beliau yang juga Timbalan Menteri Besar Kelantan berkata demikian pada sidang media selepas merasmikan Majlis Anugerah Kewartawanan Kelantan 2019/2020 di Kota Bharu.

Media sebelum ini melaporkan Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah, menggesa ahli politik menghentikan segera segala politiking yang boleh mengganggu kestabilan negara.

Seri Paduka berpendapat tiada keperluan untuk Ahli Parlimen meneruskan tindakan tidak bertanggungjawab yang boleh mengganggu gugat kestabilan kerajaan sedia ada.

Datuk Pengelola Bijaya Diraja Istana Negara, Datuk Indera Ahmad Fadil Shamsuddin dipetik sebagai berkata dalam satu kenyataan, Seri Paduka menegaskan Belanjawan Negara 2021 yang akan dibentangkan di Parlimen adalah sangat penting.

Katanya, Seri Paduka menegaskan belanjawan berkenaan amat penting kepada rakyat dalam menangani wabak COVID-19 dan memulihkan ekonomi negara.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.