nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PN bertekad kerja kuat untuk rakyat, hadapi Covid-19

27 OKT: Perikatan Nasional (PN) menjunjung tinggi titah Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah yang mengiktiraf kejayaan Kerajaan Persekutuan pimpinan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin dalam menangani wabak COVID-19 dengan baik dan berkesan.

Ketua Penerangannya, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali berkata, PN juga menjunjung kasih di atas keyakinan Seri Paduka terhadap pelaksanaan kebijakan dan tindakan penguatkuasaan oleh Kerajaan Persekutuan demi melindungi kesihatan rakyat, memelihara kebajikan dan menjamin keselamatan rakyat serta mencerdaskan ekonomi negara.

“PN bertekad untuk terus bekerja kuat bersama-sama rakyat dan barisan hadapan negara bagi memerangi pandemik COVID-19.

“Pentadbiran Tan Sri Muhyiddin Yassin tuntas memberikan kepimpinan dan berganding bahu bersama- sama pakar kesihatan dan ekonomi serta pasukan keselamatan untuk mencerakinkan pelan jangka pendek, sederhana dan panjang bagi menangani wabak ini secara holistik,” katanya dalam kenyataan akhbar hari ini.

muhyiddin

Datuk Pengelola Bijaya Diraja Istana Negara, Datuk Indera Ahmad Fadil Shamsuddin dalam satu kenyataan pada Ahad lalu memaklumkan, melihat situasi yang sedang dihadapi oleh negara, Al-Sultan Abdullah merasakan Kerajaan sekarang telah berjaya menangani wabak ini dengan baik dan berkesan.

“Seri Paduka Baginda amat mempercayai keupayaan Kerajaan di bawah pimpinan Perdana Menteri untuk terus melaksanakan dasar dan tindakan penguatkuasaan bagi membendung gejala wabak COVID-19 ini dari terus merebak,” katanya.

Dalam kenyataan itu, Ahmad Fadil berkata, Al-Sultan Abdullah turut berpendapat bahawa tiada perlunya Ahli-ahli Parlimen meneruskan tindakan tidak bertanggungjawab yang boleh mengganggu gugat kestabilan kerajaan sedia ada.

Sementara itu, dalam kenyataan media bertajuk Kesatuan Bersama Rakyat Perangi COVID-19 itu, Mohamed Azmin berkata, PN menyambut baik semangat solidariti yang ditunjukkan parti-parti komponen perikatan itu.

Katanya, ini termasuk ahli-ahli Parlimen UMNO, Gabungan Parti Sarawak (GPS) serta MCA, MIC dan Parti Bersatu Rakyat Sabah (PBRS) yang telah menzahirkan sokongan penuh terhadap kepimpinan Muhyiddin dan mendukung Kerajaan PN.

“PN menyeru semua pihak khususnya pemimpin politik merentasi segenap batas perbezaan untuk segera mendakap kesatuan bersama rakyat demi memerangi COVID-19 dan memulihkan ekonomi negara,” jelasnya. -Oleh M. HERMAN HAMID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.