nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kakitangan Air Selangor sah positif COVID-19

28 OKT: Pengurusan Air Selangor Sdn Bhd (Air Selangor) mengesahkan Pejabat Air Selangor Wilayah Kuala Langat ditutup sementara sehingga dimaklumkan kelak susulan terdapat satu kes positif COVID-19 yang dikesan melibatkan kakitangan di bahagian kaunter pejabat berkenaan.

Air Selangor dalam kenyataan malam tadi, kakitangan berkenaan menjalani kuarantin sejak 22 Oktober lalu dan disahkan positif pada jam 4.30 petang semalam.

“Sehubungan itu, Pejabat Wilayah Kuala Langat akan ditutup sementara sehingga dimaklumkan kelak. Air Selangor sedang bekerjasama rapat dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) untuk memastikan semua tindakan mencegah penyebaran pandemik COVID-19 dilaksanakan dengan segera.

“Bagi mengurangkan risiko jangkitan, Air Selangor melakukan tindakan sewajarnya termasuk mengesan kontak rapat mana-mana warga kerja dan pelawat yang berurusan secara terus dengan warga kerja berkenaan dari 19 hingga 22 Oktober lalu.

“Individu terbabit akan dihubungi dengan segera dan perlu menjalani kuarantin selama 14 hari serta mendapatkan bantuan perubatan (ujian saringan COVID-19). Pejabat Wilayah Kuala Langat juga telah disanitasi sepenuhnya pada 5.30 petang tadi (semalam),” kata Air Selangor.

Air Selangor juga ingin menegaskan keselamatan kakitangan dan pelanggan adalah keutamaan dan sebarang informasi terkini akan dimaklumkan melalui saluran komunikasi rasmi Air Selangor.

“Sebagai alternatif, para pelanggan boleh berurusan di Kaunter Khidmat Pelanggan Wilayah Sepang atau mana-mana kaunter berdekatan. Untuk pembayaran bil, para pelanggan digalakkan menggunakan platform perbankan secara atas talian menggunakan JOMPAY,” katanya. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.