nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Mohon permit rentas daerah jika bekerja sendiri

30 OKT: Golongan yang bekerja sendiri termasuk peniaga di lokasi yang dikenakan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) boleh memohon surat kebenaran rentas daerah atau negeri daripada polis.

Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, surat tersebut membolehkan mereka melepasi setiap sekatan jalan raya yang dilalui.

“Saya faham kerana mereka tak punya majikan, kerja sendiri, jadi tak ada siapa yang akan mengesahkan sebagai pekerja,” katanya dalam sidang media di Kementerian Pertahanan, Kuala Lumpur, hari ini.

Ismail Sabri Yaakob
ISMAIL SABRI YAAKOB

Sementara itu, bagi mengulas isu lebih 10,000 anggota polis yang dikuarantin kerana COVID-19, beliau memberitahu, kerajaan sememangnya bersedia menghadapi situasi tersebut.

Ismail Sabri menambah, anggota-anggota dari cawangan-cawangan lain akan digerakkan bagi menampung kekurangan di kawasan-kawasan terbabit.

“Rakyat tak perlu bimbang walaupun ada kes seperti ini, kita masih bersedia dan mampu untuk menggantikan anggota-anggota yang terlibat dengan COVID-19,” jelasnya.

Beliau turut mengumumkan PKPB di Kampung Padang Che Mas, Baling, Kedah yang bermula pada 18 Oktober lalu akan berakhir seperti yang dijadualkan iaitu pada 31 Oktober ini.

“Sehingga 29 Oktober 2020, melalui ujian saringan yang dilaksanakan, Kementerian Kesihatan mengesahkan tiada kes positif COVID-19 baharu yang direkodkan di kampung ini,” katanya. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.