nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PDRM nafi jenayah meningkat akibat COVID-19

17 NOV: Polis Diraja Malaysia (PDRM) menafikan dakwaan bahawa berlaku trend peningkatan kadar kes jenayah di Malaysia berikutan faktor ramai rakyat di negara ini kehilangan pekerjaan dan menganggur akibat penularan wabak COVID-19, sejak Mac lalu.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Datuk Huzir Mohamed berkata, dakwaan berkenaan tidak benar sama sekali kerana berdasarkan statistik PDRM, kadar kes jenayah didapati menurun.

“Kes jenayah yang direkodkan bermula 1 Januari hingga 15 November adalah sebanyak 56,117 kes, turun 16,719 kes (23 peratus) berbanding tempoh yang sama tahun lepas iaitu 72,836 kes.

Huzir
HUZIR MOHAMED

“Jenayah ragut sebanyak 1,160 kes dilaporkan, daripada 2,216 kes dalam tempoh sama tahun lepas, iaitu menunjukkan penurunan sebanyak 1,056 kes (47.65 peratus).

“Berpandukan statistik itu, dakwaan bahawa kes jenayah di Malaysia menunjukkan peningkatan disebabkan orang ramai kehilangan pekerjaan akibat pandemik COVID-19 adalah tidak benar sama sekali,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Huzir berkata demikian mengulas mengenai dakwaan kononnya terdapat trend peningkatan mendadak kadar jenayah terutama ragut dan pecah rumah berikutan ramai rakyat di Malaysia kehilangan pekerjaan dan menjadi pengganggur berikutan penularan pandemik COVID-19, sejak Mac lalu.

Sebelum ini, tular di media sosial video yang memaparkan beberapa kes jenayah ragut yang dimuat naik menerusi laman YouTube termasuk rakaman video bertajuk ‘Jangan jadi mangsa! Tontonlah video ini! Jangan leka & lalai’ itu dimuat naik pemilik akaun ‘COVERLINE TV’ yang membawa mesej kononnya COVID-19 menyebabkan kes jenayah ragut akibat ramai yang hilang pekerjaan. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.