nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PAS, UMNO, Bersatu saling memerlukan

23 NOV: PAS, UMNO dan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) saling memerlukan satu sama lain bagi membentuk gabungan kerajaan yang kukuh dalam membantu kebajikan rakyat.

Naib Presiden PAS, Datuk Mohd Amar Nik Abdullah berkata partinya itu tidak akan ke mana-mana tanpa kerjasama politik bersama UMNO dan Bersatu.

Menurut beliau, dengan kelebihan yang ada pada setiap parti itu, mereka akan melengkapi antara satu sama lain dan penting Muafakat Nasional (MN) dan Perikatan Nasional (PN) diperkukuhkan.

MOHD AMAR NIK ABDULLAH

“Pada pandangan kita, kalau kita dengan UMNO atau Bersatu sahaja, ia tidak akan sampai ke mana. Ketiga-tiga parti ini semuanya saling memerlukan antara satu sama lain.

“Pendirian Pas dalam soal kerjasama politik itu mesti membabitkan ketiga-tiga parti Melayu iaitu PAS, UMNO dan Bersatu.

“Kita perlukan gabungan ketiga-tiga parti ini. Sebab itu pentingnya Muafakat Nasional (MN) dan Perikatan Nasional (PN). Sebab ketiga-tiga parti ini ada kekuatan tersendiri,” katanya, hari ini.

Terdahulu, Setiausaha Agung Barisan Nasional (BN), Tan Sri Annuar Musa berpandangan permuafakatan yang teguh antara ketiga-tiga parti itu mampu menghalang DAP daripada berkuasa semula di negara ini.

Annuar turut menyatakan UMNO tidak boleh lagi bergerak bersendirian kerana suasana politik ketika ini memerlukan ‘taayus’ dan ‘taawun’ (kerjasama).

Menurut beliau, parti itu tidak lagi boleh bergantung kepada nostalgia lama kerana rakyat hendak melihat personaliti, integriti dan perjuangan yang boleh diharapkan.

Sementara itu,Mohd Amar memberitahu pihaknya tidak mahu mencampuri urusan UMNO itu dan menganggap ia sebagai masalah dalaman parti terbabit.

“Isu ini kalau kita tengok di media, ia membabitkan dalam kalangan UMNO. Kenyataan Annuar juga dijawab oleh pimpinan UMNO yang lain. Jadi bagi saya ini isu dalaman parti itu,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.