nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tiada kajian semula penerima bantuan JKM

25 NOV: Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, memperkenalkan pengecualian kajian semula bantuan kewangan bulanan kerajaan Persekutuan oleh Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) kepada penerima sedia ada di seluruh negara termasuk Sabah dan Sarawak berikutan penularan pandemik COVID-19 di Malaysia.

Menterinya, Datuk Seri Rina Harun, berkata pelanjutan bantuan JKM berkenaan juga dibuat secara automatik bagi kes-kes boleh ditamatkan berdasarkan maklumat sahih.

Beliau berkata kementerian juga komited meneliti dan mengurangkan proses birokrasi dengan memendekkan tempoh kelulusan permohonan bantuan supaya penerima dapat menikmati faedahnya secepat mungkin.

Berikutan itu Rina berkata kementerian juga sentiasa berusaha menambah baik sistem penyampaian perkhidmatan kepada kumpulan sasar.

“Kementerian melalui JKM juga menggalakkan semua permohonan baharu untuk mendapatkan bantuan dibuat secara online atau dalam talian bagi mengurangkan kerenah birokrasi selain mempromosikannya menerusi platform media masa dan laman sosial.

“Langkah proaktif berkenaan diharap dapat membantu golongan memerlukan supaya tidak berlaku keciciran dan setiap permohonan bantuan akan dilakukan siasatan terperinci biarpun JKM sudah mempunyai data lengkap mengenainya,” katanya ketika menggulung perbahasan Rang Undang-undang Perbekalan (Belanjawan) 2021 peringkat dasar bagi kementeriannya dalam sidang Dewan Rakyat, hari ini.

Beliau berkata semua bantuan kebajikan yang disampaikan kerajaan menerusi JKM adalah untuk kesejahteraan rakyat jelata.

Berikutan itu, Rina berkata JKM sentiasa turun padang untuk mengenal pasti dan berjumpa dengan rakyat di peringkat akar umbi yang memerlukan bantuan kebajikan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.