nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tun Mahathir, Siti Hasmah hadir ziarah jenazah Tun Rahah

18 DIS: Ramai Ahli Parlimen dan pemimpin politik termasuk bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad antara yang tiba di Masjid Ar-Rahah, di Kampung Kerinchi, di sini untuk memberi penghormatan terakhir kepada Allahyarhamah Tun Rahah Mohamed Noah.

Dr Mahathir yang menaiki kereta Mercedes berwarna biru gelap, tiba sekitar jam 9.05 pagi bersama isteri, Tun Dr Siti Hasmah Mohd Ali dan anaknya, Datuk Seri Mukhriz Mahathir.

Beberapa Ahli Parlimen turut kelihatan tiba untuk menziarah jenazah balu Perdana Menteri Kedua, Tun Abdul Razak Hussein itu.

Antaranya Ahli Parlimen Baling daripada UMNO, Datuk Seri Abdul Azeez Abdul Rahim, serta tiga wakil rakyat DAP, Ahli Parlimen Bakri, Yeo Bee Yin; Ahli Parlimen Seputeh, Teresa Kok dan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Ketari, Young Syefura Othman.

Rahah, 87, yang meninggal dunia, petang semalam ketika menerima rawatan di Hospital Prince Court, akan diberi penghormatan Istiadat Pengebumian Negara dan jenazah akan dikebumikan di Lingkaran Makam Pahlawan, Masjid Negara, tengah hari ini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.