nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Dewan Negara ucap takziah pemergian Tun Rahah

21 DIS: Dewan Negara hari ini merakam ucapan takziah kepada keluarga Allahyarhamah Tun Rahah Mohamed Noah yang kembali ke rahmatullah ketika dalam rawatan di Hospital Prince Court, Kuala Lumpur, Jumaat lalu.

Yang Dipertua Dewan Negara, Tan Sri Dr Rais Yatim berkata, pemergian Allahyarhamah adalah satu kehilangan besar buat negara dan merupakan seorang wanita yang mampu menjadi contoh dan ikutan kepada semua.

“Semasa hayatnya, Allahyarhamah Tun Rahah merupakan sendi kepada Allahyarham Tun Abdul Razak sehingga membolehkan Perdana Menteri Kedua negara itu berkhidmat dengan cemerlang dan menjadi Perdana Menteri yang amat disegani pada zamannya.

“Allahyarhamah juga pastinya menjadi inspirasi kepada kelima-lima anaknya,” katanya dalam ucapan takziah sebelum memulakan sidang Dewan Rakyat, sebentar tadi.

Beliau juga berharap agar seluruh keluarga Allahyarhamah Tun Rahah tabah dan menerima ujian ini dan semoga roh beliau dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan hambanya yang beriman

“Semoga Allah SWT mencucuri rahmat ke atas roh Allahyarhamah dan ditempatkan dalam kalangan hamba yang beriman,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.