nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sederhana dalam sambutan, patuhi SOP elak jangkitan

24 DIS: Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin meminta orang ramai meraikan sambutan Hari Krismas secara sederhana dan mematuhi segala garis panduan, amalan norma baharu dan prosedur operasi standard (SOP) yang telah ditetapkan.

Kata beliau, sudah pasti kemeriahan sambutan Hari Krismas tahun ini agak berbeza daripada sebelumnya dengan berlakunya pandemik COVID-19 di negara ini.

”Walaupun kerajaan telah membenarkan orang ramai merentas negeri dan daerah sejak 7 Disember lalu, tetapi ini tidak bermakna orang ramai boleh melupakan amalan norma baharu seperti pengambilan suhu badan, menjaga penjarakan fizikal dan tidak bersalaman.

“Cukup sekadar tunduk dan letakkan tangan di dada sebagai tanda hormat. Amalkan juga norma baharu lain seperti kerap mencuci tangan atau gunakan hand sanitizer, serta pakailah pelitup muka dengan betul.

“Saya juga menasihatikan supaya majlis rumah terbuka sempena sambutan Hari Natal dibuat secara sederhana. Bagi tuan rumah yang menerima tetamu, bersihkan rumah anda dengan kerap.

“Jaga mak, ayah dan ahli keluarga kita yang telah berusia atau yang kurang sihat, kerana mereka lebih berisiko untuk terdedah kepada jangkitan COVID-19.

“Bagi yang bergejala seperti demam atau selsema, adalah lebih baik duduk di rumah. Biarlah kita ambil langkah yang lebih berhati-hati supaya kita dan orang di sekeliling kita selamat dari dijangkiti wabak COVID-19 ini,” katanya dalam perutusan sempena Hari Krismas 2020, hari ini.

Muhyiddin turut mengajak rakyat Malaysia meraikan semangat sambutan Hari Krismas dengan menjadikan kepelbagaian kaum dan agama di negara ini sebagai satu kekuatan untuk membina negara.

“Jika dilihat daripada sejarah lampau, kewujudan pelbagai kaum dan agama yang saling menghormati antara satu sama lain adalah sumber keutuhan dan kemajuan sesebuah tamadun.

“Ini dapat dilihat dalam sejarah keharmonian hubungan antara masyarakat Kristian dan Islam di Andalusia suatu ketika dulu.

“Keharmonian dan hubungan baik antara masyarakat pelbagai agama dan budaya pada ketika itu mendorong Andalusia mencipta kemajuan dalam pelbagai bidang,” ujarnya.

Sementara itu, beliau turut mendoakan supaya petugas barisan hadapan, anggota keselamatan yang bertugas di perbatasan negara dan rakyat Malaysia di luar negara dapat menyambut Krismas dengan penuh kegembiraan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.