nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Agong sanjung tinggi pengorbanan petugas barisan hadapan

19 JAN: Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah, menzahirkan harapan supaya wira dan wirawati petugas barisan hadapan terus cekal dan tabah dalam memerangi gelombang ketiga penularan wabak COVID-19 yang melanda negara ketika ini.

Datuk Pengelola Bijaya Diraja, Datuk Ahmad Fadil Shamsuddin berkata, Al-Sultan Abdullah juga memahami cabaran besar yang diharungi petugas barisan hadapan sekarang berikutan kenaikan mendadak kes harian positif COVID-19  yang mencecah empat angka secara berterusan sejak akhir tahun lalu.

“Baginda juga amat menyanjung tinggi pengorbanan dicurahkan oleh petugas barisan hadapan demi keselamatan diri rakyat dalam memikul tanggungjawab membendung penularan COVID-19 dan merawat pesakit yang boleh meragut nyawa mereka sendiri.

“Justeru, Seri Paduka Baginda menzahirkan harapan agar semangat kental dan juang tinggi telah dipamerkan oleh petugas barisan hadapan sebagai benteng utama sejak permulaan wabak ini pada awal tahun lalu turut dihargai oleh seluruh rakyat jelata.

“Sesungguhnya usaha-usaha gigih petugas barisan hadapan tanpa henti dan bersabung nyawa di lapangan, klinik kesihatan, makmal dan fasiliti kesihatan mahu pun belakang tabir demi menjamin kesihatan dan kesejahteraan rakyat Malaysia sewajarnya dipuji dan dihargai.

“Demi tugas wira dan wirawati negara bukan hanya sanggup mempertaruhkan nyawa demi memikul amanah diberikan, malah mereka juga terpaksa berjauhan dengan keluarga sejak penularan wabak ini. Mereka ini bukan sahaja sudah letih memerah keringat tetapi keletihan mental,” titah baginda dalam satu kenyataan menerusi laman Facebook Istana Negara sebentar tadi.

Ahmad Fadil berkata Al-Sultan Abdullah yakin, dengan sokongan dan kerjasama semua pihak, negara mampu untuk sekali lagi melandaikan keluk kes jangkitan COVID-19, sekali gus meringankan beban dipikul petugas barisan hadapan.

Sementara itu, Al-Sultan Abdullah juga menzahirkan rasa dukacita terhadap rakyat yang masih tidak peka dalam tindak tanduk harian mereka khususnya pematuhan disiplin amalan norma baharu dan kawalan kendiri bagi mengekang penularan wabak COVID-16.

“Justeru, Al-Sultan Abdullah menyeru seluruh rakyat Malaysia supaya menzahirkan solidariti dan sokongan padu kepada petugas barisan hadapan dengan bersama berganding bahu berdisiplin dan mematuhi semua perintah ditetapkan kerajaan dan prosedur operasi standard (SOP).

“Baginda bertitah inilah masanya untuk kita sebagai warganegara dan rakyat Malaysia untuk mengetepikan perbezaan politik, bangsa dan agama untuk bersama mempamerkan kesetiaan, kemanusiaan dan jati diri dalam memerangi wabak COVID-19.

“Insya-Allah, kalau kita berusaha, berdoa dan bertawakkal kepada Allah kita boleh memutuskan rantaian jangkitan penularan COVID-19 di Malaysia dengan berkesan,” titah baginda lagi.

Semalam, negara merekodkan sebanyak 3,306 kes jangkitan COVID-19 baharu, manakala 15 hospital COVID-19 dilaporkan mencatatkan kadar penggunaan katil COVID-19 (bukan ICU) melebihi 70 peratus. – Oleh Haika Khazi

Get real time updates directly on you device, subscribe now.