nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kelonggaran diberikan kepada anggota polis masuk ke Sabah

23 JAN : Menteri Kerajaan Tempatan dan Perumahan Sabah Datuk Masidi Manjun yang juga jurucakap rasmi kerajaan negeri bagi COVID-19 berkata, kerajaan negeri Sabah bersetuju memberi kelonggaran kepada pegawai dan anggota polis untuk masuk kenegeri tersebut semasa pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) tertakluk kepada syarat-syarat yang ditetapkan.

Menurut beliau, antara syarat yang perlu dipatuhi oleh pegawai dan anggota yang bertugas di Sabah, mereka hendaklah mendapatkan cap Seksyen 66(1)(d) Akta Imigresen 1959/63 semasa ketibaan.

“Bagi tanggungan kepada pegawai dan anggota polis yang bertugas di Sabah, hendaklah menunjukkan bukti hubungan dan mendapatkan cap Seksyen 66(2) Akta Imigresen 1959/63 atau memohon Pas Lawatan Sosial Jangka Panjang di pejabat Imigresen Sabah dengan segera setelah masuk ke Sabah.

“Kemasukan ke Sabah hendaklah menggunakan Dokumen Perjalanan Terhad (DPT) atau Pasport Antarabangsa Malaysia (PMA) untuk mendapatkan cap seksyen itu dan mengemukakan dokumen sokongan seperti surat pertukaran atau surat penempatan daripada jabatan untuk berkhidmat di Sabah,” ujarnya.

Beliau menjelaskan demikian sidang media perkembangan semasa COVID-19 Sabah malam tadi. 

Sementara itu, beliau berkata,kerajaan Sabah bersetuju untuk melanjutkan waktu operasi restoran, kedai/gerai makan, kenderaan bersaji (food truck), penjaja tepi jalan, penjaja beredar, medan selera/pusat penjaja, gerai makan tepi jalan/kiosk termasuk perkhidmatan penghantaran makanan dari pukul 6 pagi hingga 10 malam.

“Selaras dengan keputusan yang dibuat di peringkat Persekutuan, aktiviti jualan makanan hanya dibenarkan secara bawa pulang, pandu lalu atau penghantaran sahaja. Semua stesen minyak di negeri ini juga dibenarkan beroperasi dari pukul 6 pagi hingga 10 malam,” ujarnya. 

Masidi berkata sebanyak 453 kes COVID-19 direkodkan di Sabah hari ini menjadikan jumlah kumulatif sebanyak 45,862 kes dan sehingga hari ini, sebanyak 307 kematian dalam kalangan kes positif COVID-19 dicatatkan.

“Daripada jumlah ini, 131 kematian telah dilaporkan daripada wad unit rawatan rapi (ICU), 54 di wad pengasingan atau unit kecemasan manakala selebihnya 122 adalah kematian di luar hospital.

“Kategori umur kematian di bawah 20 tahun mencatatkan seramai tujuh orang, 21 hingga 50 tahun seramai 46 orang, (51-60 tahun) seramai 66 orang, (61-70 tahun) seramai 94 orang, (71-80 tahun) seramai 56 orang, (81-90) tahun seramai 32 orang dan yang berumur melebihi 91 tahun seramai enam orang,” katanya.

Beliau berkata kebanyakan daripada mereka yang terkesan teruk daripada jangkitan COVID-19 mempunyai penyakit kronik seperti masalah jantung, diabetes, penyakit paru-paru kronik dan penyakit buah pinggang.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.