nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hadi Pulih, Dibenar Keluar IJN

19 FEB: Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang telah dibenarkan pulang ke rumah hari ini selepas menerima rawatan di Institut Jantung Negara (IJN) sejak Isnin lalu.

Perkara itu disahkan oleh Abdul Hadi menerusi Twitter miliknya yang merakamkan penghargaan kepada petugas hadapan serta mereka yang sentiasa mendoakan kesejahteraan dirinya.

“Pastinya saya amat berterima kasih dan terhutang budi kepada para doktor dan petugas di Unit Kecemasan Hospital Putrajaya dan IJN, atas kecekapan dan profesionalisma yang tinggi.

“Dan juga kepada semua pihak yang mendoakan kesihatan saya,” katanya menerusi ciapan di media sosialnya, hari ini.

Terdahulu, Ahli Parlimen Marang itu dikejarkan ke Jabatan Kecemasan Hospital Putrajaya kira-kira jam 7.50 malam Isnin lalu kerana mengalami sesak nafas sebelum dirujuk ke IJN untuk rawatan susulan pada jam 9.50 malam

Sementara itu, sepanjang mengikuti rawatan, Abdul Hadi turut mengikuti perkembangan berita dalam dan luar negara khususnya berkenaan Program Imunisasi Covid-19 Kebangsaan dan Dasar Perpaduan Negara yang dilancarkan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin.

“Pelbagai langkah diambil bagi mengekang penularan wabak Covid-19 dan pemulihan semula ekonomi negara.

“Semoga semuanya dapat dijayakan dengan dukungan bersama. Dari jendela Institut Jantung Negara, saya berterima kasih kepada semua.” katanya – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.