nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tindakan Sajat mahu keluar Islam langgar undang-undang negara

2 MAC: Kontroversi dan dakwaan dibuat usahawan kosmetik, Muhammad Sajjat Kamaruzzaman atau lebih dikenali sebagai Nur Sajat yang mahu menukar agama disifatkan perbuatan melanggar undang-undang negara.

Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama), Datuk Ahmad Marzuk Shaary, berkata, sebagai rakyat Malaysia dan beragama Islam, dia tidak wajar mengeluarkan kenyataan sedemikian.

AHMAD MARZUK

“Dia tidak wajar sewenang-wenangnya mempertikaikan hukum agama dan undang-undang negara, memang tidak boleh.

“Tindakan dibuat dia ini adalah pelanggaran kepada undang-undang syariah dan sivil,” katanya ketika dihubungi PNBBC.

Beliau berkata demikian ketika diminta mengulas rakaman video memaparkan Nur Sajat, 36, mahu keluar Islam yang kini tular di media sosial.

Namun tidak dapat dipastikan bila tarikh video itu dimuat naik.

Berdasarkan rakaman video berdurasi 67 saat berkenaan, Nur Sajat mendakwa tindakannya itu susulan kenyataan dikeluarkan Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS).

“Saya cakap ini bukan saya nak mengugut ke tak. Saya sumpah demi nama saya, nama ayah saya, nama mak ayah saya, saya dah tak nak menjadi orang Islam, saya keluar daripada agama Islam itu lebih afdal, saya tak main-main, saya cakap betul,” katanya dalam video itu.

Dalam masa sama, Ahmad Marzuk berkata, masyarakat dan pihak media sepatutnya tidak mengembar-gemburkan isu berkenaan.

Tegasnya, semua perlakuan yang menjurus ke arah negatif tidak seharusnya diberi perhatian, terutama berkaitan pelanggaran terhadap undang-undang agama dan negara.

“Sikap mengembar-gemburkan dan perhatian diberikan kepada isu seperti ini bukan sahaja boleh mendorong orang lain ke arah negatif dan bertentangan undang-undang, tetapi juga memburukkan situasi.

“Tindakan mahu lari daripada kesalahan perlakuan agama dan negara dengan mencari alasan tertentu seperti mencetuskan kontroversi atau menukar agama juga tidak boleh.

“Harus diingat Malaysia adalah sebuah negara yang mengamalkan undang-undang, jadi biarlah pihak berkuasa melakukan siasatan serta tindakan, kita tak perlu mensensasikan apa-apa,” katanya – Oleh FAIZATUL FARHANA FARUSH KHAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.