nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sunway Malls tawar ganjaran RM1 juta kepada pelanggan setia

11 MAC: Sunway Malls menawarkan ganjaran baucar dan hadiah bernilai RM1 juta untuk dimenang melalui kempen Ultimate Spin & Win di rangkaian pusat beli-belah syarikat itu.

Ketua Pegawai Eksekutif Sunway Malls and Theme Parks, HC Chan dalam kenyataan hari ini berkata, kempen itu dilancarkan bagi menghargai pelanggan atas kesetiaan dan sokongan mereka, selain menjadikan rangkaian pusat beli-belah itu sebagai destinasi gaya hidup pilihan masing-masing.

“Kami di Sunway Malls bersedia untuk memberi khidmat kepada komuniti di sekeliling, lebih-lebih lagi pada masa yang mencabar ini. Selain menyediakan ruang yang selamat untuk para pengguna membeli-belah, pusat beli-belah kami juga mewujudkan sinar dalam kekelaman situasi semasa.

“Kami ingin menganjurkan kempen ini sebagai tanda penghargaan kepada para pelanggan atas sokongan tidak berbelah bahagi yang ditunjukkan oleh mereka, serta sebagai simbol solidariti bersama para peruncit kami yang sedang melalui liku cabaran yang besar,” katanya.

Menurut kenyataan itu, sebanyak empat rangkaian pusat beli-belah Sunway Malls memulakan kempen Ultimate Spin & Win, bermula semalam  hingga 4 April ini, kecuali Sunway Giza Mall yang akan memulakan kempen itu pada 19 Mac.

Rangkaian pusat lain iaitu Sunway Citrine Hub akan melaksanakan kempen itu hanya dalam tempoh dua hari iaitu pada 20 dan 21 Mac ini.

Menurut kenyataan itu, pelanggan pusat beli-belah berkenaan perlu membelanjakan jumlah minimum RM250 (RM150 bagi Sunway Giza) dalam dua resit, seterusnya melayakkan mereka untuk memutar roda ganjaran di pusat beli-belah berkenaan.

Kenyataan itu memaklumkan pelancaran hari pertama kempen menyaksikan setiap pembeli membawa pulang hadiah atau baucar selepas membuat putaran roda ganjaran.

Roda berkenaan akan menentukan ganjaran yang bakal dimenangi oleh para peserta, yang terdiri daripada baucar beli-belah dan produk yang ditaja oleh para penyewa yang mengambil bahagian dalam kempen ini.

“Antaranya Brooks, L’Occitane, Oris, Origins, Samsonite, Yves Saint Laurent, Sulwhasoo, Tomei, Under Armour, Unilever, Watson, City Chain, Aveda, Li-Ning, Ogawa, Sony Centre, Braun Buffell, Oppo, Nescafe Dolce Gusto, Realme dan lain-lain,” menurut kenyataan itu.

Menurut Sunway Malls, pelanggan yang mengambil bahagian dalam kempen itu juga akan menyertai cabutan bertuah secara automatik yang menyediakan pelbagai hadiah menarik dari pusat beli-belah tersebut seperti televisyen, telefon pintar, Playstation 5, jam tangan pintar, kerusi urut, fon kepala, produk kecantikan, katil Agro-Air Comfort oleh Napure (bersaiz queen), dan set LEGO.

Sunway Malls memaklumkan mereka akan meneruskan pengamalan prosedur operasi standard (SOP) yang ketat bagi memastikan ketujuh-tujuh pusat beli-belahnya selamat untuk dikunjungi orang ramai.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.