nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PTPTN bantu 1,480 penuntut asnaf di 37 IPT seluruh negara

18 MAC: Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) mengagihkan RM148,000 sebagai zakat untuk membantu seramai 1,480 penuntut asnaf daripada 37 institusi pengajian tinggi (IPT) di seluruh negara.

Pengerusi PTPTN Datuk Wan Saiful Wan Jan, berkata inisiatif itu dilaksanakan dengan kerjasama Majlis Perundingan Pelajar Kebangsaan (MPPK) menerusi program tanggungjawab sosial korporat (CSR) kepada golongan asnaf.

Wan Saiful berkata usaha itu selaras peranan PTPTN sebagai tabung pendidikan utama negara dan salah sebuah agensi di bawah Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) yang sentiasa cakna dengan keperluan penuntut IPT.

Katanya, penuntut asnaf terbabit akan menerima RM100 setiap seorang iaitu simpanan dalam akaun Skim Simpanan Pendidikan Nasional (SSPN-i).

“PTPTN memahami kesusahan yang dialami penuntut asnaf yang menuntut di IPT dan bantuan ini sedikit sebanyak dapat membantu mereka meneruskan pengajian.

“Harapan saya supaya penuntut terbabit dapat meneruskan pengajian dengan baik walaupun pelbagai cabaran mendatang terutama pandemik Covid-19 yang masih belum reda dan beban kesan ekonomi semasa negara,” katanya dalam satu kenyataan, semalam.

Terdahulu, Wan Saiful menyempurnakan simbolik penyampaian sumbangan kepada Presiden MPPK Muhammad Amir Asyraf Mohd Sabri selaku wakil penuntut.

Mengulas lanjut, Wan Saiful berkata, kerjasama MPPK sebagai badan perwakilan menjaga kebajikan penuntut membolehkan PTPTN merealisasikan hasrat untuk membantu golongan asnaf terbabit.

“MPPK akan menyalurkan maklumat penuntut asnaf kepada PTPTN berdasarkan maklumat yang diperoleh daripada Bahagian Hal Ehwal Pelajar (BHEP) IPT masing-masing.

“Ia bagi memastikan sumbangan disalurkan kepada yang layak dan jalinan kerjasama PTPTN dengan MPPK akan diperluaskan lagi demi kebajikan penuntut.

“Sumbangan ini bukan saja memberi manfaat kepada penuntut di IPT, malah mampu mengurangkan beban kewangan mereka selain usaha menyemai kesedaran penabungan serta mendidik literasi kewangan yang baik,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.