nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kempen ajak pelajar ponteng bertentangan adab pendidikan-MBM

3 MEI : Majlis Belia Malaysia (MBM) menegaskan kempen meminta pelajar untuk tidak hadir ke sekolah menerusi kempen ‘#MakeSchoolASaferPlace’ bertentangan dengan adab pendidikan yang diajar memerlukan para pelajar menghormati institusi ilmu dan pendidikan.

Presiden Majlis Belia Malaysia (MBM), Jufitri Joha berkata, beliau yakin terdapat banyak cara lain yang lebih kreatif dan berkesan bagi mendokong kempen pendidikan seksual dan sekolah sebagai tempat selamat serta aman untuk pelajar, sesuai dengan adat ketimuran.

“Menghadiri kelas pengajian merupakan sebahagian daripada adab pelajar kepada ilmu, guru dan institusi pendidikan,” katanya menerusi kenyataan, hari ini. 

Dalam pada itu, Jufri memberitahu, MBM juga bersetuju supaya pelajar diberikan hak untuk bersuara, bagi mempertahankan diri daripada sebarang gangguan termasuk gangguan seksual dan ancaman rogol. 

“Namun, kempen itu sepatutnya digerakkan sendiri oleh pelajar dan guru berkaitan dengan hal ini.

“Sehubungan itu, MBM mencadangkan tindakan tegas perlu diambil kepada pihak mengambil kesempatan mempermainkan isu-isu berkaitan ancaman rogol dan gangguan seksual,” katanya. 

Terdahulu, sebuah gabungan aktivis dikenali sebagai NSWD Alliance sebelum ini meminta pelajar dan guru membantah budaya rogol dan gangguan seksual dengan tidak hadir ke sekolah selama sehari. 

Tindakan ini mahu dilaksanakan susulan kes seorang guru mengeluarkan perkataan berunsur lucah dengan menggalakkan perlakuan rogol ketika pembelajaran. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.