nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sabah Kemuka 20 Isu Dalam Mesyuarat Majlis Khas MA63

23 SEPT : Hampir 20 isu dikemukakan secara bertulis oleh Negeri Sabah menerusi mesyuarat Majlis Khas Perjanjian Malaysia 1963 (MA63) yang dipengerusikan Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob.

Ketua Menteri Sabah, Datuk Seri Hajiji Noor berkata, kerajaan Sabah mempunyai senarai panjang berhubung tuntutan berkenaan dan beliau sudah dua kali menghadiri mesyuarat terbabit.

“Saya telah mengemukakan hampir 20 isu-isu secara bertulis di dalam mesyuarat tersebut.

“Jadi harapan kita supaya isu-isu atau tuntutan yang menjadi hak kita selama ini dapat dipertimbangkan oleh kerajaan Persekutuan, katanya ketika menyampaikan ucapan penggulungan pada sidang Dewan Undangan Negeri (DUN) Sabah, hari ini.

Beliau berkata demikian selepas diminta memberi penjelasan berhubung ucapan dasar kerajaan mengenai tuntutan hak hasil melalui MA63.

Diminta mengulas bagaimana maklum balas daripada Perdana Menteri berhubung tuntutan berkenaan, Hajiji memberitahu bahawa mereka tidak menolaknya, namun memerlukan masa untuk mengkaji perkara itu.

“Respons memang baik, mereka tidak juga menolak apa yang kita utarakan tetapi memanglah dalam mesyuarat itu mereka mungkin memerlukan masa dan juga kajian serta pelbagai alasan tetapi Insya-ALLAH, kita akan terus pertahankan, katanya.

Pada masa sama, beliau yang juga Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Sulaman berkata, hak dan kepentingan Sabah terutama membabitkan bayaran yang meliputi semua yang dituntut memang menjadi keutamaan kerajaan negeri.

“Perkara ini menjadi keutamaan kepada pihak kerajaan dan kita sedang meneliti perkara-perkara yang menjadi kepentingan kita bersama. 

“Ini untuk kita terus memberitahu kepada kerajaan Persekutuan tentang hak-hak dan kepentingan negeri Sabah terutama bayaran yang meliputi semua yang kita tuntut, katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.