nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ketua Penerangan WARISAN umum keluar parti

3 OKT : Ketua Penerangan Parti Warisan Sabah (Warisan), Datuk Dr Yusof Yacob mengumumkan keluar dari parti WARISAN dan menyatakan sokongannya kepada kerajaan Gabungan Rakyat Sabah (GRS). 

PN BBC Portal difahamkan bahawa beliau yang juga merupakan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Sindumin membuat keputusan meninggalkan parti itu malam tadi. 

Keputusan beliau meninggalkan parti pimpinan Datuk Seri Shafie Apdal dipercayai kerana kecewa dengan perjuangan WARISAN yang semakin hilang arah dan tidak menentu. 

Sumber memaklumkan Yusof yang menyertai WARISAN sejak awal parti itu diwujudkan pada 2016 dijangka membuat pengumuman rasmi mengenai tindakannya minggu depan.

“Dr Yusof keluar parti kerana mahu terus membantu rakyat di kawasannya,” kata sumber menerusi maklumat ringkas. 

Pada Pilihan Raya Negeri Ke-16 (PRN-16) 26 September tahun lalu, Dr Yusof mempertahankan kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Sindumin dengan majoriti 424 undi menewaskan calon Barisan Nasional (BN) dan empat calon lain.

Sebelum menyertai WARISAN, Dr Yusof adalah pemimpin UMNO dan pernah memegang beberapa jawatan termasuk Timbalan Yang Dipertua Dewan Rakyat ketika menjadi Ahli Parlimen Sipitang pada 2004 hingga 2007.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.